Dag 6: San Francisco

Door Wesselien - 16-10-2014 04:20

Tja hop-on/hop-off uiteindelijk gevonden maar dat alleen was al een tippel. De opstapplaatsen worden totaal niet aangegeven. Toen we al weer tijden gelopen hadden, eindelijk gevonden. Eerst maar eens naar Golden Gate bridge. Gerrit wil er perse over heen lopen, dus 2,7 km heen en 2,7 km terug. We zouden minder lopen vandaag maar dat is 'm niet geworden. Chinatown door, weg kwijt naar opstapplaats Fisherman's Warf, dus weer vreselijk veel gelopen. En recht toe rechtaan zou nog gaan maar al die hoogte verschillen, poeh zeg! Voel alle spieren wel. Ik dacht dat San Francisco veel huisjes had die zouden lijken op die in Alamo. Dat valt toch tegen. Sommige delen zijn niet fraai, er liggen veel (heel veel) daklozen langs de wegen. Echt schrikbarend veel.

Helaas zijn we niet nog doorgegaan met weer een andere bus naar Sausalito. De hop bus kostte al $ 40,00 pp, de route over de brug naar Sausalito nog eens $ 30,00 pp. Om nou $ 70,00 pp uit te geven aan de bus gaat wel een beetje ver. Glaasje wijn is hier al aardig aan de prijs potjandorie. Heb eentje gehad voor $ 8,00, heel jammer en niet veel beter dan AH. Maaaar oma heeft voor de jongens een geweldig spiderman-pak gescoord bij H&M (zie foto). Ze werden pas vanaf morgen (Halloween voor de deur) verkocht maar toen ik zei dat ik dan niet meer in SF zou zijn, is de verkoopster er twee gaan halen. Morgen op weg naar Yosemite eerst langs Alamo voor de oliewaarschuwing, dan langs walmart. Wat boodschappen en kijken of er nog iets leuks voor de meisjes is. 

Reacties

Lian & Chris 16-10-2014 19:24 {{button-27072}}

Leuke verhalen schrijf je he! :) hahaha ik zou ook over die brug willen lopen denk ik, snap wel dat je de spieren voelt na zoveel wandelen, maar dit is je droom reis dus vast de moeite waard?

Hopen dat het met de auto goed komt en jullie nog veel mooie dingen gaan zien, maar dat komt vast goed denk ik!:)

Leuke foto's ook!
Veel plezier nog en lees graag nog meer en zie ook graag foto's!:)

Evelien 16-10-2014 20:26 {{button-27073}}

Heerlijk om te lezen. Zoals je schrijft hoor ik je praten en verschijnt er bij mij een big smile :) Leuk om mee te lezen en extra leuk omdat het zo herkenbaar is. Het idee dat jullie nu richting Yosemite gaan maakt me wel een beetje jaloers. Hoop dat je ook nog beren zien (of jullie liever niet) in dit prachtige park.
Groetjes Evelien

Lies 17-10-2014 08:45 {{button-27074}}

Ha, ik sluit me helemaal aan bij Evelien; zoals je schrijft hoor ik je praten.... leuk, zoals je de reis beschrijft! Ik zie het helemaal voor me hoe jullie over de Golden Gate bridge sjouwen, hihi. En een glaasje wijn voor $8,00; het zou niet moeten mogen, maar hé, het is wel een wijntje in Amerika he...! Ben nu al benieuwd naar je volgende verslag. Hoop overigens dat de auto niet voor problemen gaat zorgen. Groetjes Lies
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan