Dag 12: Bryce NP

Door Wesselien - 22-10-2014 02:41

Vannacht heel erg koud, zelfs in de kamer. Brrr, bij opstaan ongeveer 8 graden celcius. Hier is alles in Fahrenheit dus even omrekenen. Rustig aan gedaan. Het motel is niet veel bijzonders, zeker niet na het cute motel van gisteren. Vanavond nog slapen en dan snel weer door. Naar Capitol Reef. Zien wat ons dat weer brengt. Dat is wel heel leuk, de ene keer is het mooier dan de andere keer. De landschappen zijn allemaal mooi, maar de motels wisselen. Wel hebben ze tot nu toe allemaal goede bedden en dat is waar het om gaat. En schoon natuurlijk . Gister beetje cheap ase Hollands bezig geweest met het eten. We zitten in een heel piepkleine community waar Ruby blijkbaar de scepter zwaait. Bij binnenkomst in het restaurant annex general store, stond er zeker 50 man te wachten bij de deur. Dus eerst maar de store in. Na een half uur stonden er nog tig mensen en daar elke kamer hier een koelkast en een magnetron heeft, besloten om een pizza achting broodje mee te nemen met een lekker bakje yoghurt. Dus magnetron voer voor een keer. Smaakte best oke!

Vanmorgen eerst het park doorgereden. Het blijkt dat alle uitzichten en trails aan de linkerkant van de weg liggen. Dus eerst tot eind park en dan keren en weer terug. Dan stoppen bij de fotomomenten en de plek waar je wilt wandelen. Ik had ons voorbereid (natuurlijk) en de diverse trails bekeken qua afstand en stijging. Gelezen dat de Navajo trail het best tegen de klok in kon worden gelopen en als je niet heel erg steil terug naar boven wilt, je het best de queen's garden trail kon nemen voor de klim omhoog. Nou blij toe .... onderweg hijgende mensen en zelfs zulke oudere mensen dat ik me afvraag of die terug gekomen zijn. Ik ben helaas al een kleine week behoorlijk verkouden en het kostte moeite om zelfs de gemakkelijke weg naar boven af te leggen. Maar tjonge wat mooi zeg. Had al gelezen dat het van bovenaf zien van de canyon mooi is, maar dat je tussen de zgn hoodoo's moet lopen om het echt te beleven. WAAR! Geweldig mooi. Zie foto's.

Collega's alles nog onder controle? Kinderen en kleinkinderen, mis jullie. Fijn dat Dominique tot nu toe besloten heeft nog niet te bevallen. Wacht nog maar eventjes dan :) kus

Reacties

Gemma 22-10-2014 12:05 {{button-27131}}

Hier op het werk is alles onder controle:) Erg leuk om de werkdag met een verhaal van jullie belevenissen in Amerika te beginnen. Bryce is echt heel mooi, byzonder om te zien dat jij in dezelfde kloof een foto maakt, waar wij er ook 1 van hebben:) Gaaf hoor! Geniet ervan!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan