Dag 14: van Torrey (Capital Reef) naar Moab

Door Wesselien - 24-10-2014 02:43

Goedemorgen allemaal, wij slapen als jullie dit lezen, apart is dat. Alleen in de ochtenden appen met mensen want dan zijn we allemaal nog wakker. Vandaag weer een ritje gedaan van zo 3 uur. We hebben eigenlijk alleen nog relatief korte ritten voor de boeg, behalve die van de Grand Canyon naar Las Vegas. Die duurt naar verwachting een kleine 6 uur maar dat later. Vanmorgen rustig vertrokken. Onderweg alleen gestopt voor een koffie (meestal slappe bak) en daarna bij het naderen van Moab eerst maar afgeslagen naar Canyonlands NP. Weer een paar mooie foto's. Ga zeker straks zo'n fotoboek maken.

Beetje frustratie mijn kant, jullie horen mij vast mopperen want dat kan ik soms: blijven we hier weer 2 nachten ... wat denk je: flut motel. De gordijnen kun je beter dicht laten want het uitzicht is een stuk schutting, vuil, afgedankte matrassen, bah. Beetje teleurstellend en dat voor 2 nachten. Wilde graag beetje relaxed hier verblijven want al dat rondrijden en lopen - plus niet fit door verkoudheid - hakt er wel in. Zelden 's avonds zo moe geweest. Gerrit kan altijd vroeg slapen, ik nooit! Nou, hier wel. Maar vaak uren wakker door hoesten en proesten, beetje jammer. Moet zeggen dat de kamer op zich schoon lijkt en het bed weer goed. Zitten aan een doorgaande weg, dus niet heel rustig al hoor je dat binnen niet. Wat vanmiddag en al vaker opgevallen is, is dat alle plekken hier super netjes en schoon zijn qua afval. Er staan niet zo veel afvalbakken als in Nederland maar de view points e.d. zijn altijd netjes.

Nog een punt van kritiek: men vraagt bij het inchecken altijd paspoort en creditcard. Naast de voucher natuurlijk. Wat ik dan weer vreemd en not-done vind, is dat er geld van je creditcard wordt afgehaald zonder dat iemand daar iets over zegt. De vorige hotels/motels deden hooguit $ 25,00. Bij navraag geeft men aan dat het een soort borg is, die je terug krijgt bij uitchecken. Allemaal prima maar zeg dat dan. Vandaag, ik was toch al teleurgesteld over het motel :) kom ik erachter dat de dame bij de counter maar liefst $ 181, nog wat heeft afgetrokken/gereserveerd op mijn creditcard .... Nou, dat doet ze maar niet zonder enige melding ook! Dus ik er maar op af, tja ze keek me schaapachtig aan, ik vroeg nicely waarom er zoveel op mijn creditcard was gecharged terwijl ik een voucher overleg. Wist ze niet, maar zou ongedaan worden gemaakt. Morgen maar nakijken dus. Ik kan bij wifi verbinding inloggen op ing om na te kijken, hoe doen die Amerikanen dat dan? We zien het morgen. Nu maar op pad om iets te eten.

Reacties

Evelien 24-10-2014 15:35 {{button-27149}}

Hé ouwe mopperkont!! Vergeet al die gekkigheid maar gauw en lekker genieten van de natuur. Gaan jullie in Moab nog de prachtige mountainbike route doen :) Gezien je gesteldheid gok ik zo van niet. Super vervelend van de gehoest en geproest. Beterschap gewenst.

Wesselien Loo 24-10-2014 16:04 {{button-27150}}

Haha Evelien, ik blijf zeker genieten hoor! Ik heb alles americain style gevraagd hoor. Iedereen blijft beleefd dus ik ook. En nee, mountainbiken zie ik hier sowieso niet zitten. Van die off the road karren rijden me hier teveel. Vandaag the arches bekijken. Groetjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan