De eerste reisafstand met de camper

Door Clock on tour 2019 - 17-07-2019 23:21

Zaterdag 13-07-2019

Vandaag weer vroeg wakker allemaal, het tijdsverschil heeft toch wel impact op ons. En het feit dat de airco de hele nacht voluit heeft staan loeien maakt dat we er wel uit willen. Douchen op de camping, dan een ontbijtje in de camper met de airco op 10. Het is alweer heet buiten. Toch nog snel even weer naar Wallmart voor wat spullen die we vergeten zijn gisteren.

Rond 09:30 op pad richting de Hooverdam. Dit moeten Niels en Elise ook gezien hebben. Er ligt een, voor ons, heel nieuwe snelweg want die was er 20 jaar geleden nog niet. Bij de dam wordt de camper helemaal geïnspecteerd, alle luiken moeten open en de guard wil even binnen kijken. We moeten over de dam rijden en aan de Arizona kant parkeren. Een paar foto’s maken en weer door want we moeten vandaag 450km rijden naar de Grand Canyon.

Wat een waardeloos wegdek, alles rammelt en schudt door elkaar. De rookmelder valt van het plafond, en in de douche hangt het randje van het dakraam los. En het was een 2020 model camper??

Om 16:00 zijn we op de camping, Trailer RV Park in het Grand Canyon National Park. We hebben een mooie plaats gekregen. De temperatuur is veel lager dan in Las Vegas. We zijn zo moe dat we na het eten allemaal even gaan liggen. Vervolgens is het buiten donker als we weer wakker worden. De airco hoeft vannacht niet aan, dus slapen we ook veel beter.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan