Zaterdag aan het strand

Door Jan en Dorret - 22-06-2019 18:49

Hi Guys

De bijna standaard begroeting hier in Canada. Gelukkig niet zoals vaak in Amerika het oppervlakkige: how are you?Aardige rustige mensen, die alle tijd nemen voor een lekker gesprek en vaak enthousiast zijn als ze merken dat we “from Holland” zijn! Veel mensen hebben toch nog vaak ergens Nederlanders, in hun familielijn!

Inmiddels zijn we van Manning Park, via een prachtige route door de bergen, naar Kelowna gereden. Waanzinnig! Brede rustige wegen en het rijden, met de toch wel grote camper, is goed te doen! Al moet ik zeggen dat de haarspeldbochten, als we erg hoog zitten, mijn billen niet echt doen ontspannen :) Gisteren heb ik zelf ook een behoorlijk stuk gereden, ik moet zeggen dat dat wel stoer voelt! Over Jan zijn billen kan en wil ik geen mededelingen doen, maar ik kan me er wel iets bij voorstellen :) We zijn een goed team samen. Parkeren doen we samen, want terwijl er van alles op, aan en in de camper zit, hebben we geen achteruitrijcamera en het inparkeren tussen de grote bomen, moet je dus echt samen doen. 

Stonden we in Manning Park midden in de bossen, waar we tijdens het wandelen oog in oog stonden met een groot hert, staan we nu aan het Okanagan Lake, aan de rand van de stad. Hier is er geen sprake van wild life.In Manning Park was er zelfs op onze campground, eergisteren een beer gespot, dat hebben we jammer genoeg gemist.

Hier dus meer drukte en verkeerslawaai! Een groot verschil. Wel hebben we hier de luxe van water en elektriciteit. Zelfs wifi op het hele terrein. Wat ik dan merk is dat je dan toch meer geneigd bent om even je mail te checken, of iets anders te doen op internet en dat irriteert me ook wel een beetje. De vorige dagen lagen onze phone’s lekker in de la. Wel hebben we een heerlijke plek aan de rand van het meer en dat was vanmorgen heerlijk ontbijten. Gisteravond lekker aan het vuur gezeten, en na een glas wijn gaan we nog steeds snel onder zeil.

Gisteren in Manning Park hebben we nog meer warme sokken gekocht, t shirts met lange mouwen, we hadden het koud, hahaha. Nu zit ik inmiddels in de warmte aan het strand en was het vannacht ronduit warm in de camper. Toch waren het geen verspilde dollars, we rijden morgen langzaam richting de Rocky Mountains en daar worden, zeker de nachten weer flink koud.

Als we het nieuws mogen geloven zitten jullie in Nederland inmiddels in de hoge temperaturen en zijn we daar niet jaloers op. We blijven nog even lekker hier.

 

Bye Bye Guy’s

 

 

 

Reacties

JessPH 02-07-2019 07:28 {{button-58036}}

Qua weer lijkt het toch ook veel op Nederland hoor🤭. De ene dag kun je geen stap verzetten vanwege de hitte en blijven je slippers bijna plakken aan het smeltende asfalt en een dag later is het toch weer een stuk kouder.

Past die extra kleding wel in jullie bomvolle koffers?😉
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan