Eindelijk

Door Jan en Dorret - 17-06-2019 22:14

Hi allemaal,

Nadat we natuurlijk al lang geleden, voor mijn gevoel, heel lang geleden onze reis naar Canada hebben geboekt, gaan we morgen vertrekken.

Veel mensen hebben er de laatste tijd om gelachen, en misschien moeten jullie er ook om lachen als ik dit schrijf, maar wat heb ik afgeteld, letterlijk de dagen weg gekeken, Ik leek wel een klein kind, haha en ik schaam me daar dan ook echt niet voor. Blij als een klein kind, dat is wel een juiste omschrijving zoals ik me voel.

Vroeger met de kinderen, ging ik altijd een centimeter ophangen, waar ze dan om de beurt een “dag” af mochten knippen! Dan was het voor hun duidelijk hoeveel nachtjes we nog moesten slapen voordat we met de tent op vakantie gingen. Voor de lol en het sentiment heeft er de laatste weken weer zo’n centimeter in onze keuken gehangen, LOL !! (Zie foto)

 Wat gaan we een mooie reis maken, onvoorstelbaar. Voor ons alle twee geldt, dat we voor het eerst met een camper op vakantie gaan en we  zijn heel benieuwd hoe we dat gaan vinden, het lijkt me net iets dichter bij de natuur, we gaan het zien. Als we zijn geland moeten we eerst een nacht in een hotel verblijven, in verband met het tijdsverschil. Dus lekker even Vancouver in en dan worden we  woensdag om 9.30 uur opgehaald door Canadream, onze camperverhuurder.

 

Vanmiddag hebben we ingecheckt bij KLM, we vliegen morgen om 15.25 uur vanaf Schiphol en komen om 15.50 uur aan in Vancouver Canada!! Een vlucht van ongeveer 9 1/2 uur, en dat met mijn vliegangst. En ja, ik weet het, de meest veilige manier van vervoer, vertel het me nog maar eens, het helpt gewoon niet. Ik doe in mijn broek....:) hahaha en niet alleen morgen, nee hoor, al ongeveer 3 dagen. Dat uit zich o.a. in slecht slapen, niet echt honger hebben, vaak denken aan de dingen die kunnen gebeuren, (en dan heb ik het niet over vertragingen of zo)noem maar op!! Na de landing is het meteen over, tot ongeveer 3 dagen voor onze terugreis en dan gaat het hele circus weer beginnen. Arme Jan, maar hij blijft geduld met me hebben en morgen bij het opstijgen en landen mag ik lang en best wel hard in zijn hand knijpen! :) de lieverd.

Dus we zijn zover, net lekker uit eten geweest om het begin van onze vakantie alvast te vieren, nog even mijn blog echt starten met dit verhaal. Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden en ga mijn best doen om regelmatig een verhaaltje te schrijven. Leuk trouwens dat jullie ons zo een beetje volgen. Dag allemaal, kus van ons en tot over 1 maand.

 

 

Reacties

Karin, Marius en de kinderen 18-06-2019 15:13 {{button-57772}}

Lieverds,

Super leuk om, via deze weg, een beetje mee te zijn op jullie prachtige reis! ♡

Geniet ervan samen en een hele fijne en veilige vlucht!

Liefs en kus van ons.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan