Leuke dag in Zwolle

Door Jan en Dorret - 24-03-2019 21:36

Ook al duurt het nog weken voordat onze reis begint, toch maar vast weer een stukje schrijven.

Vandaag zijn Jan en ik op de reizigersbeurs geweest in Zwolle. Deze beurs wordt door Tioga met medewerkers en vrijwilligers verzorgt. De vrijwilligers bestaan voornamelijk uit mensen die al een reis naar/door Amerika of Canada hebben gemaakt. Zij staan op de beurs om hun verhalen en vaak ook hun foto’s te delen.

We hadden ons voor de presentatie van 11.00 ingeschreven en waren in de veronderstelling, dat dat wel vroeg was op een zondagochtend !! Dat was een lachertje want wat een drukte. Bleek bij navraag dat er meer dan 700 mensen kwamen, en gisteren was het nog drukker.

Het werd een gezellige dag met heel veel inside informatie. Een heerlijk broodje bij de lunch, veel tips gekregen, nog meer mooie foto’s gezien, van allemaal mensen die de reis door West-Canada al hadden gemaakt. Het was een goed georganiseerde dag. Het pand van Tioga zorgt er natuurlijk al voor om in de sfeer te komen en als klapstuk natuurlijk nog even achter het stuur gezeten van de tentoongestelde camper gezeten. Gelukkig zegt iedereen die we vandaag hebben gesproken, dat het rijden in zo’n bakbeest heel snel went, ik was echter onder de indruk en kreeg daarbij het besef, dat “onze” camper nog iets groter is.

Al met al weer iets dichterbij onze vertrekdatum. Deze week kon ik het al niet laten om de eTA aan te vragen....dus nog een stapje dichterbij. Vanaf vandaag is het nog ongeveer 12,5 weken of wel 85 dagen, maar in Canada weten ze nu tenminste al dat we er aan komen.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan