Dag 15 - Clearwater-Whistler

Door Bauke - 17-08-2017 07:03

Hoi allemaal,

Vandaag een kort bericht.

Slapen boven de beek is een verdeeld succes. De een slaap er perfect, de andere doe bijna geen oog dicht.

Gepland is een reisdag, maar wel met wat onderbrekingen. Echter door de bosbranden zijn er wat snelwegen die we gepland hadden te nemen afgesloten. Dit betekend dat we nog al wat moeten omrijden en zo zijn we eigenlijk de hele dag aan het rijden.

 We zien wel veel van ook de 'binnenlanden' van British Columbia. Hier zijn veel 'First Nation' nederzettingen. Dit geeft een ander beeld van ook Canada. Niet alleen de toertische plekken.

Uiteindelijke komen we na veel wenden en keren, haarspeldbochten en veel kilometers op de camping in Whistler. Waar we na een snelle hap, ons bed in duiken.

Reacties

Gduif 17-08-2017 20:14 {{button-48165}}

Hallo allemaal heb al jullie berichten gelezen en de foto,s bekeken wat een avonturen maken jullie mee als ik het allemaal lees word ik er zelfs moe van wat een programma maar wel mooi ikhoop dat jullie er van genieten en als je weer thuis ben alles weer her beleven hier gaat het goed ikhoop dat suus van avond beld zo kan ik het ook een beetje mee beleven ik vond het soms wel een beetje eng hoor maar dat zal wel aan mij liggen geniet er maar van maar neem ook je rust het is ten slotte vacantie groeten oma ps met tante Sjaan gaat het nog niet zo geweldig is weer bloed geprikt wachten weer op de uitslag groetenaan allemaal duif

Tineke 18-08-2017 17:30 {{button-48218}}

Bauke, Anja, Birgit en Joost,

Wat een mooie dingen zien jullie en maken jullie mee! De foto's laten een stukje zien van een prachtige wereld. Zo anders dan hier. Bauke het is vandaag je verjaardag. Van harte gefeliciteerd. Wij hopen dat jullie een prettige dag hebben. Ook Anja, Birgit en Joost van harte gefeliciteerd. Hopelijk hebben de Canadezen ook lekkere taart.

Groet van Louis, Tineke en Nynke
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan