Dag 8 - Banff

Door Bauke - 10-08-2017 05:26

Goedendag, vandaag een dag niet reizen. we blijven in Banff.

Ondanks de rook en de bewolking gaan we toch met de Banff Gondola naar boven. We kunnen met de shuttle-bus van de camping naar Banff-city. En vandaar uit met de volgende 'gratis' shuttle naar de Gondola. Hier is alles strak georganiseerd, de rij voor de kaart verkoop, geplande heen en terugreis ( je heb standaard 1:30 om boven rond te kijken). Wij willen echter niet op de eerst mogelijk tijd naar boven, eerst maar naar de Starbucks voor de koffie. (Starbucks vind je hier in Canada zo ongeveer op elke straathoek wink) Boven is er een mooi uitzicht over Banff en de omringende bergen. De rook hult echter alles in een mistige lucht. We eten onze mee gebrachte lunch en gaan op de geplande tijd weer naar beneden.

Hier nemen we de (gratis) shuttle naar de Bow-Falls. De watervallen bij Banff ini de Bow-rivier. Deze zijn best mooi. Zeker niet de spectaculairste maar we een bezoekje waard. we nemen de stadsbus terug naar de camping en de rest van de middag relaxen we met een puzzel en een boek.

Nog steeds geen WiFi, dus foto's volgen later. Zal wel na het weekend worden.

Reacties

Duif 11-08-2017 22:57 {{button-47838}}

Heel blij dat ik weer wat van jullie hoor ik keek gisteravond nog even of er soms een berichtje was zag ik dat ik geen internet had dat was balen ik ben maar naar bed gegaan maar ik dacht misschien morgen wel weer nou mooi niet ik wist even niet wat nu heb toen maar k p n gebeld maar daar was alles goed maar ze wilde wel kijken of ze me konden helpen en dat is gelukt hè hè gelukkig maar als het weer gebeurd wat ik niet hoop dan kan ik je stukjes niet openen dus dan weet je dat verder alles goed hier tante Sjaan Moerman is nog steeds niet beter is naar de dokter ge weest er is bloed ge prikt en ontlasting opgestuurd en dan wachten op de uitslag hopelijk dat ze de oorzaak vinden en dat ze de goede medicijnen krijg ik hoop dat jullie het fijn hebben en dat je nieren geen spelbreker zijn groeten van oma duif

Duif 11-08-2017 23:01 {{button-47839}}

Ga nu naar bed want het is al laat groeten aan de kinderen en ook aan jullie diuif
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan