Dag 10 Naar Las Vegas

Door E&J - 05-06-2017 20:57

Optijd opgestaan voor een lange reis naar Las Vegas. 350 mijl rijden, dat is ongeveer 550km. Via Highway 65 naar Bakersfield. Onderweg zijn er hele grote plantages sinaasappels, olijven en wijgaarden. Ook hele velden met Ja-knikkers en zonneepanelen en windmolens.

Bij Barstow even gestopt. Een oude pleisterplaats van Route 66. Hier is een museum van Route 66 en van de railway, maar beide zijn vandaag gesloten. Wel indrukwekkend om de hele lange treinen langs te zien komen.

Na Barstow een lunch stop bij een echte Amerikaanse fastfood keten.

Daarna is het een eindeloos kaal landschap, woestijn zoals we eerder ervaren hebben in Australie over de Nulabor.

De routeplanner stuurt ons dwars door Las Vegas naar de camping. Op de camping voorbereiding waar we heen zullen gaan langs de strip. (Chris en Hella: Jullie boek bewijst goede diensten :-)

's Avonds met de shuttlebus naar "De Strip". Lekker gegeten bij "Mon Ami Gabi" onder de Eifeltoren, tegenover "Het Balagio", met de mooie fonteinen met een show op muziek.

Daarna langs de strip naar "The Venetian". Hier varen gewoon echte gondels en de entourage met bruggen en facades van italiaanse huizen en een plafond verlicht als een azuur blauwe hemel. Wat een wereld, het kan niet gek genoeg, ook de uitdossing van de mensen. Las Vegas, "You love it or you hate it", Het is een knetter gekke plek, maar wel facinerend. Niet ons ding maar we moesten het toch een keer gezien hebben.

Terug naar de camping met een Uber taxi.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan