This is the end...

Door - 14-07-2016 20:05

De laatste overnachting in de camper! Wij zijn gestopt bij Pismo, ook weer een strandlocatie. Toen we aankwamen was het bewolkt en stond er behoorlijk wat wind. Wij baalden behoorlijk want we hadden die dag juist als een extra stranddag ingepland. Gelukkig ging de wind ’s middags liggen en kwam het zonnetje door. Wij snel de zwemkleding aangedaan en nog een paar uurtjes van de zon genoten.

Toen we in de ochtend aan het inchecken waren, stond de Amerikaanse buurvrouw van LA, Kimberley, in eens naast ons. Erg toevallig, of misschien toch niet? :p Ze nodigden ons uit voor een BBQ die avond en na het strand zijn we daar dus nog even naar toe gegaan. Hele lieve en gastvrije mensen die als aandenken zelfs nog een trui met daarop Colorado aan Cindy hebben gegeven. Je raad het al, Colorado is waar ze wonen, vlakbij Boulder. We werden ook nog uitgenodigd om daar een keer te komen skiën, Andrew is namelijk ski instructeur en zij wonen midden in de bergen. Wie weet gaan we daar nog eens naartoe! Na de BBQ hebben we als afsluiting bij onze camper zelf nog even een vuurtje gemaakt en natuurlijk konden de marsmallows niet ontbreken, al zijn wij er niet echt fan van haha! Uiteindelijk de koffers ook nog grotendeels ingepakt zodat we de volgende ochtend niet zo veel meer hoeven te doen.

04:45 uur gaat de wekker, het bed uit en de laatste spullen inpakken, de afwas wegwerken, de camper afkoppelen van het water en de elektra en natuurlijk weer later dan gepland wegrijden van de camping. Vandaag nog zo’n 4 uur rijden voordat we de camper om 11:00 uur weer moeten inleveren bij Cruise America in San Francisco. Daar pakken we voor vanavond nog een hotel. Het hotel ligt in Alameda, Oakland. Een deel van San Francisco waar we nog niet zijn geweest. Uiteraard zijn we hier weer met UBER naar toe gereden, wij zijn fan! Het hotel ligt aan een jachthaven en nabij een klein centrum waar je ontzettend veel eettentjes hebt. Aangezien het de laatste avond is, zijn we heerlijk uit eten gegaan, startend met een glas prosecco/kir royal J. We hebben gegeten bij Burma Superstar een klein restaurant dat bommetje vol zat (dan zal het wel goed zijn). Hier hebben we een onwijs lekkere Tea Leaf salade gegeten en als hoofdgerecht een curry en beef. Het was ontzettend lekker maar we kregen het helaas niet op. Dus op z’n Amerikaans een doggybag gevraagd om er de volgende dag (vandaag) nog even van te genieten. We hadden al een ijssalon gezien waar we een ijsje wilde gaan eten, dus daar moesten we wat ruimte voor over houden. Na het ijsje als dessert was de avond alweer voorbij.

Vandaag vliegen we alweer terug. De weken zijn echt voorbij gevlogen maar we hebben zoveel moois mogen zien en meemaken, een hele bijzondere ervaring die ons zeker weten altijd zal bijblijven. Thuis gaan we snel nog eens op ons gemak alle foto’s bekijken want we hebben er echt ontzettend veel! En vooral ook leuk en lief om al jullie reacties te lezen, leuk dat we het zo met jullie hebben kunnen delen en jullie toch een beetje hebben kunnen laten meegenieten. Wij hebben ook van jullie genoten, dank daarvoor!

“This is the end…” Alleen nog een vlucht van 11 uur en we zien jullie weer in het vertrouwde Nederland!

Reacties

Heleen en Ruud 14-07-2016 20:26 {{button-40227}}

Lieve avonturiers, schat van een dochter en toffe schoonzoon.
We zIjn blij dat we deelgenoot mochten zijn van jullie ervaringen en belevingen.

Jullie onderneming van de reis in USA met de camper en zoveel kilometers is iets om trots op te zijn. Complimenten.

Hopelijk een rustige en mooie vlucht terug straks en we zien er naar uit jullie vrijdagmiddag in Dusseldorf om de armen te sluiten.
Dikke kus van ons en tot morgen.
See you soon.

Folco 14-07-2016 22:39 {{button-40235}}

Dit zal je zeker je hele leven bijblijven! Reizen is het mooiste wat er is! Ik had tijdens het lezen van jullie verhalen heel wat flash-backs :D Hou de sfeer zo lang mogelijk vast.

Thx voor de toffe verhalen!

Kom goed thuis! CUzoen

Helen van Muijden 14-07-2016 22:41 {{button-40236}}

Lieve Cindy&Radj,
Idd de tijd is gevlogen en jullie hebben ongelofelijk veel gezien, beleefd en vooral genoten. Ook wij hebben heerlijk, Ashlee, Cherish, ome Dick en Ik van jullie geweldige vakantie beleefd op ons manier. We zaten maar ohhh, ahhhh wwauuuw en leefde helemaal met jullie mee! Dank je voor jullie mooie reisverslagen en we wensen jullie een hele goede terugreis en zien elkaar heel snel op heerlijk bij gekletsen. Jullie hebben een pracht van een vakantie uitgekozen.... Geweldiggggggg👌👌👌👌👌😘😘😘😘😘😘

Yolande Vogel 15-07-2016 12:00 {{button-40255}}

Op de valreep nog mijn berichtje:
Ik hoop dat jullie een goede vlucht hebben (gehad) en jullie afscheid hebben kunnen nemen van jullie prachtige vakantieland. Volgens mij blijven daar wat stukjes verloren hart achter???? Straks bijkomen en heerlijk nagenieten van al het moois wat jullie hebben gezien en meegemaakt. En het delen van nog meer verhalen is volgens mij nog niet voorbij ;-)

Dikke kus en tot heel gauw.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan