Lake Havasu

Door - 11-07-2016 20:35

 

Met de natuurparken achter ons, zijn we doorgereden naar Lake Havasu. Op naar het water! Want na al die wandelingen is het toch ook wel lekker om gewoon even in de zon te liggen… De reis naar San Diego, de volgende bestemming, is erg lang. Lake Havasu ligt tussen de Grand Canyon en San Diego in, dus een mooie plek om even tot rust te komen en te genieten van het weer. De temperatuur en de hitte waren vergelijkbaar met die in Las Vegas, warm en benauwd dus!

We hebben lekker aan het zwembad gelegen, boeken gelezen en de volgende middag hebben we een boot gehuurd! Lekker een dag varen op Lake Havasu met hier en daar een plons in het water om af te koelen. Met alle watersporters was het gezellig druk op het meer. Je kan overal aanmeren en langs het water zijn er zelfs plekken waar je kan overnachten! Op het land staat een sanitair gebouw en zelfs de BBQ en picknicktafel staan er klaar. Kleine vergoeding in een ton aan een paal stoppen en je kan er blijven slapen, erg leuk als je een slaapplaats aan boord hebt. Echte schippers zijn we trouwens nog niet, we kregen het namelijk voor elkaar om het anker vast te gooien. Na wat wrikken kwam het anker los en hing er een grote kluit met zeewier/groen spul aan. Jakkes.. Gelukkig verder geen problemen en een mooie dag op het water gehd.

Reacties

Yolande Vogel 11-07-2016 20:54 {{button-40147}}

Oooooooooooooohhhhhhh, wat mooiiiiiiiiiiii!!!!!!
Wat een paradijs toch. Dat water en dat uitzicht.... Jeempie heerlijk zeg. En zo bijzonder dat je zo terecht kan en eenvoudig in vertrouwen wat centen in een bakkie ergens moet doen en klaar ben je. En straks lekker bij de barbeque?
Heel benieuwd naar alle foto's en alle verhalen. Maar de verhalen tot nu toe zijn al om te smullen. Bedankt voor het delen. Kuz

Heleen en Ruud 11-07-2016 21:05 {{button-40150}}

Volgens mij hebben de huijgjes iets met ankers😀. Ziet er allemaal weer geweldig uit luitjes. Wat een schitterende natuur en vooral het ongecompliceerde met de recreatie mogelijkheden. Kan me voorstellen dat mensen verknocht zijn aan dit land met al zijn mogelijkheden en gastvrijheid.
Voorzichtig straks naar de volgende bestemming luitjes. 😚
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan