22 juni, van Jasper naar Wells'grey Prov Park (Clearwater)

Door - 23-06-2016 23:57

Vroeg opgestaan en vlot vertrokken. 8 uur reden we weg. Afmeldbriefjes ingeleverd en de highway 16 op richting mount robson.
Mooie gladde asfalt weg zonder ribbels. Dat reed heel wat prettiger dan de Icefield parkway. Het was opvallend rustig op de weg. Vooral ook veel minder Campers. Wel zo hier en daar enig oponthoud door constructions. Na een aantal stops voor koffie, lunch e.d kwamen we om 14 .15 uur hier aan. Best vroeg nog, ook door het uur tijdverschil met Alberta. 
We werden heel vriendelijk ontvangen en we konden gelijk geld wisselen voor wasmachine en droger muntjes. Terwijl ik de voortgang van de was/droog programma's in de gaten hield en de camper mugloos probeerde te houden ging Henk zijn slag slaan op de negen holes alhier. Het was zonnig geworden en warm vergeleken met de hoogte van de Rockies.
Lekker geg eten en nu raakt het al echt schemerig. Nog een kopje thee en dan weer slapen. Weer een fijne dag!

Reacties

Karen 24-06-2016 00:35 {{button-39869}}

Hoi, heb net de laatste reeks gelezen, geweldig! Voel je dat Nederland ver weg lijkt?
Hier is het af en toe zomer, soms lijkt het meer herfst. Gisteren in de nacht langdurig regen en onweer, vandaag overdag nog meer in het oosten van het land. Alles in de tuin wordt met de dag groener en groter!
Geniet van de laatste week, groetjes, Karen
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan