15 juni, Martha Creek, bij Revelstoke

Door - 18-06-2016 00:16

Heerlijk geslapen . Het is hier doodstil. Mooi uitzicht over het meer. Vandaag wilden we mount Revelstoke op met de camper. Bij het welcome station meteen een all -year
Parkpass gekocht. En naar boven gereden. Veel informatie vergaard op de verschillende uitzichtpunten we konden doorrijden tot de laatste veilige uturn mogelijkheid voordat de sneeuwgrens bereikt was. Jammer dat we. Daarom niet helemaal naar boven konden. Lopen was iets te ver.na de afdaling in Revelstoke bij de supermarkt wat boodschappen gedaan en ook de plaatselijke drugstore bezocht. Paracetamol, gaasjes en leukoplast gevonden. Daarna naar de McDonald's om te internetten en koffie te drinken.Terug bij onze plek op Martha Creek ging de tweede poging vuur stoken in zee. Lukte prima mede door het gebruik van aanmaakblokjes en grotere lucifers. Lekker gegeten maar wel binnen want de wind was behoorlijk fris.
PS. Op de weg naar beneden op mount Revelstoke kwamen we een professionals team  skateboarders tegen. Die gingen in een oude rv omhoog en dan in volle vaart naar beneden  op hun boards door haarspeldbochten  en al. Levensgevaarlijk. Vonden ze zelf ook maar dat was de kick denk ik.

Reacties

Marian Flick 20-06-2016 10:12 {{button-39778}}

Hallo daar ergens boven in Canada!

Eva heeft me de link naar jullie blog gestuurd. Wat een leuk idee, zo'n reisblog.
Gister naar het prachtige concert in het zwembad geweest. Het was echt te gek joh, zo mooi en spectaculair. Ik wist van te voren niet dat het een Maike-special was, Rob had me vorige week wel verteld dat ze de regie had, maar ik wist dus niet dat het zo groots was. Gister nog gezellig met Eva koffie gedronken, voor het concert.

Oja, Anke, Oerol was echt heel erg leuk, je zou het ook leuk vinden. Maike had 3 mooie voorstellingen uitgezocht voor Jannicke en mij. Jannicke vond het ook allemaal leuk.

Frank komt vanavond en zaterdag gaan we een weekje naar Limburg: ik om te schilderen en Frank om in de kroeg Belgies bier te proeven, hihi.

Veel plezier, en doe voorzichtig met bear encounters
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan