8 juni, Naar Anmore

Door - 13-06-2016 06:35

Na weer een goede nachtrust op ons gemak naar het ontbijt. Veel thee gedronken om het vochtpeil aan te vullen. Alles ingepakt en bij de receptie uitgecheckt. In de lobby gewacht tot de taxi kwam om ons naar cruise Canada te brengen. Dat was veel gemakkelijker dan met het OV( dat zou betekend hebben dat we een eindje moesten lopen en daarna drie of vier keer overstappen met onze zware tassen en rugzakken.)
We waren er in een uur ongeveer.
Hoewel we vroeger waren dan we hadden afgesproken weren we toch vrij snel geholpen en kregen uitleg over de camper. Tassen en andere spullen ingeladen en vertrokken naar de Wal-Mart. Volgens het kaartje een kippeneitje maar in de praktijk een tocht met veel D- tours en bekijken van woonwijken. Uiteindelijk is alles goed gekomen  en hebben we de kar volgeladen.
Toen toch maar de tomtom ingeschakeld en relaxed naar Anmore gereden. Daar een rustige plek gekregen en wat gegeten. Nog. Een beetje opgeruimd en onze spullen in de kasten gedaan. Het is nog wel erg wennen en uitproberen hoe we ons de camper een beetje "eigen" kunnen maken. Daar hebben we nog wel even de tijd voor gelukkig. Nu , na een goede nacht en het ontbijt doet Henk de afwas en schrijf ik dit verslag. Dan daarna op naar Manning!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan