17 juni Banff

Door - 23-06-2016 06:46

Deze dag staat in het teken van Banff, de trekpleister van de Rocky Mountains.
Hoewel het nog voorseizoen is is het er erg druk met mensen van over de hele wereld. Je hoort er allerlei talen en ziet allerlei huidskleuren. Al met al is het een gezellige boel. We besluiten met de gondel de sulpher mountain op te gaan. In 5 minuten waren we boven. Onderweg een leuk gesprek met twee in de US wonende chinezen. Boven was het erg fris en winderig. Even rondgekeken en vooral genoten van de vele mensen die een selfie willen maken. Het uitzicht was prachtig. Henk had wel zin om alle trappen naar het hoogste punt te beklimmen maar ik ging liever naar beneden om weer warm te worden en wat te lezen. Wel lekker dat je in een camper alles bij de hand hebt op je parkeerplek. Na enige tijd kwam ook Henk terug en hebben we even thee gemaakt. 
Daarna naar Banff city centre om wat cadeautjes voor thuis te kopen. Het was nog een hele klus om een parkeerplek te vinden maar uiteindelijk lukte dat prima. Op Banff avenue de winkels bewonderd. en in een paar gift shops een en ander bekeken en ook wat gekocht( wat niet al te erg toeristisch was) 
Terug naar de Campground en nog lekker zitten lezen en een spelletje doen. Henk ging aan de kokerij en ik hield me bezig met het schrijven van de kaarten.
Al weer een, dag voorbij!!!!
P.s. Deze keer niet naar de Mac maar naar de starbuck's voor thee en WiFi.
PS2 in de avondzon  nog een aantal Cariboes gezien die al grazend langskwamen. Leuk. Een paar mooie foto's kunnen nemen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan