Zaterdag 4 juli

Door Iris Struijs - A long time ago

Vandaag begon de dag, onafhankelijkheidsdag, al vroeg. 03.00 uur waren de dames allebei wakker. Niet meer kunnen slapen dus maar vroeg ontbijten en de stad in. We zijn gaan wandelen naar Times Square. Onderweg nog Grand Central station bekeken (prachtig!!!) en Crysler building gezien. Times Square was super! Precies zoals op tv/in films. We hebben bij Starbucks iets lekkers gehaald en midden op Times Square opgegeten. Echt genieten! Nog super grote speelgoed winkel en M&M winkel geweest. Even over Broadway gelopen. In speelgoedwinkel was gewoon een echt reuzenrat. Kinderen vonden het super. Van hieruit met de Subway naar American Museum of Natural History. Dit is uit de film 'night at  the Museum'. Kinderen vonden het museum geweldig en wij ook!  Na het museum een wandeling gemaakt door Central Parc. Wat is dat groot zeg! Leuk om geweest te zijn. Toen met de taxi naar de Apple Store en de grootste speelgoedwinkel van New York F.A.O. Schwarz. Allebei leuk om te zien! Bij Apple kreeg ik zelfs nog het nieuwste Apple horloge van Erwin. Nog niet uit in Nederland. Echt een gaaf ding! Super blij mee. Toen met taxi terug naar hotel. Lekker bij pizzeria gegeten en toen terug naar hotel. Meiden in bad en daarna lekker naar bed. Vuurwerk helaas niet gehaald, meiden waren helemaal stuk. Vanuit onze hotelkamer zien we wel dat het Empire State Building mooi verlicht is. Zal een foto bij kopje afbeeldingen plaatsen. Kortom, was weer een topdag! 

Reacties

Ineke A long time ago

Fijn dat het zo genieten is, hopelijk zitten de meiden nu in het dag/nacht ritme.
Is het niet te zwaar voor Bridget, kan ze het aan?
Dat is wel wat voor ze van die grote speelgoedwinkels , hadden ze ook Schleichpaarden ? Iris jij boft toch maar , een echt Apple horloge, te gek! Mooie foto's , wat een hoge gebouwen, die waar jullie allemaal op staan is erg leuk.
Veel liefs, Ineke en Wil

Loes A long time ago

Wat is het toch leuk om zo met jullie te,kunnen meegenieten. Het eerste wat ik doe is 's morgens even kijken of er bericht is. Jullie hebben al veel gezien. Hoe gaat het met Bridget?
Leuke foto's. Wat een boffert ben je Iris. Heel veel liefs van ons, Kees en Loes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!