Woensdag 15 juli

Door Iris Struijs - A long time ago

Vandaag lekker uitgeslapen, daarna ontbeten bij Dunkin donuts. Ontbijt zit meestal niet bij de hotels in. Bij een aantal hadden we het wel maar meestal gingen we op zoek naar een restaurantje om te ontbijten. Die zijn hier genoeg. Vooral Dunkin donuts en IHop zijn onze favorieten. Vanochtend konden we het maar niet over eens worden wat het lekkerst was, echt alles is heerlijk. Ik had croissantdonut met glazuur, heerlijk! Daarna in de auto gestapt omdat de kinderen heel graag naar toys r us willen. Alles in de USA is groot en dus zijn voor hun de speelgoedwinkels ook een waar paradijs. Allebei iets leuks uitgezocht en daarna terug naar het hotel. Erwin en ik hebben op het balkon zitten lezen terwijl de dames in de tuin, tussen de palmen, met hun nieuwe speelgoed speelde (zie foto). Opeens ging het enorm waaien en daarna hard regenen. Was maar van korte duur en het aparte is hier dat ze niet alleen heel kort zijn maar dat de temperatuur ook niet daalt. Het blijft, ook tijdens de bui, hartstikke warm. Na de bui in de beachbar gaan lunchen en daarna lekker in zee gezwommen. De golven waren heel hoog dus leuk om in te springen. De Ibis en andere aparte vogelsoorten blijven ook leuk om te zien. Na het strand meteen het zwembad ingedoken. Toen het weer zo ging waaien zijn we er maar uitgegaan maar de bijbehorende bui bleef nu uit. Na het douchen en omkleden iets gegeten in nabijgelegen restaurantje.  Erg goed restaurant, ik had zowel voor als hoofd tonijn, heerlijk!! Bridget had weer Mac & cheese (al was het deze keer penne ipv macaroni) daar is ze helemaal verslaafd aan. 

Daarna nog een ijsje gehaald. Hier in USA kun je kiezen uit heel veel toppings. Meiden vinden het geweldig. Vooral Caitlyn is verslaafd aan de gummy beren snoepjes boven op haar ijsje. En dan natuurlijk 3 X raden wat we daarna hebben gedaan.... Dames hebben nog even een duik genomen terwijl wij lekker aan de kant een boek lazen. Het is nu bijna 21.15 dus we gaan ze er zo eens uit slepen want morgen moeten we vroeg op. Om half 9 moeten we al in de haven zijn voor een boottocht. 

Reacties

Ineke A long time ago

Wat een lekkerbekken zijn de meisjes toch, de ijsjes zien er heerlijk uit! Leuke foto van de dames en wat ziet Bridget er stralend uit, gelukkig dat het beter met haar gaat.
Veel plezier op de boot!
Liefs,
Ineke en Wil XXX

Loes A long time ago

Jouw tonijn ziet er ook heerlijk uit, iris. En de ijsjes ook, leuk die toppings. Wat zien de meiden er goed uit. Wat heerlijk om in de hoge golven te springen.fijne boottocht. Hopelijk zijn de golven dan niet te hoog, wel spannend!
Liefs ons,
Loes

Yvette A long time ago

Wat een super vakantie is het toch. Leuk ooknom zo mee te lezen met het blog. Heel veel plezier nog. Pien en julie willen nu ook gummieberen op hun ijsje...
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!