Zaterdag 18 juli

Door Iris Struijs - A long time ago

Vanochtend vroeg ontbijtje gehaald en snel vertrokken naar Disney's Animal Kingdom. Het ging om 9 uur open maar toen wij om 8.45 aankwamen was het al open. We hadden een paar dagen geleden al voor de ochtend 3 fastpassen geregeld. Bij de eerste attractie was de wachttijd maar 5 minuten. Toen we er via de fastpas in wilde gaan gaf de Disney medewerker aan dat dag zonde zou zijn en dat we dat beter kom konden zetten. Via een iPad logde hij in en konden we een nieuwe fastpas kiezen. Super handig!  Bijna de  hele dag hadden we prachtig weer alleen aan het eind een buitje. Het waren allemaal gave attracties. We hebben 1 X 20 min in de rij moeten staan maar de rest 5-10 min. De wildwaterbaan was de enige attractie die druk was en waar we geen fastpas voor hadden, wachttijd 80 minuten. Die hebben we maar over geslagen. We boften dus heel erg!!! Vooral de safari vonden we alle vier erg leuk! Animal Kingdom heeft ook een operatiekamer en toen wij er waren werd we een vogel aan zijn vleugel geopereerd. Leuk om te zien. Ook foto van maar ik hoop dat ik die kan uploaden. Anders probeer ik het morgen ochtend weer. Park was tot 17 uur open en we hebben ook tot sluitingstijd rondgelopen. Kortom Leuk park. Daarna heerlijk gegeten bij Friday's. Nog even boodschappen dien bij walmarkt en toen lekker naar "huis", in bad en naar bed. Leuke, geslaagde dag!! Morgen is Disney world, Magic Kingdom aan de beurt. 

Reacties

Ineke A long time ago

Fijn dat het niet zo druk was en met je fastpass is het helemaal niks, 5 - 10 komt in de Efteling niet eens voor. Leuk om een operatie van een vogel bij te wonen. De safari is ook gaaf! Ik kijk uit naar de foto's
Veel plezier morgen bij Magic Kingdom!
Liefs,
Ineke en Wil XXX

Loes A long time ago

Dat was dus weer een superdag. Wat een belevenissen allemaal. Fijn dat het weer goed was.
Veel plezier in Magic Kingdom!
Groetjes van ons,
Kees en loes

Loes A long time ago

Leuke foto's

Foto's A long time ago

ik moet er wat voor over hebben, 5.34 nu, maar de foto's staan er op. Iets opzoeken op internet is traag maar te doen maar foto's uploaden kan alleen 's nachts of heel vroeg. Komt denk ik omdat dit een heel dorp is en dat het overdag vaak overbelast is. Nu snel weer terug bed in. 7 uur gaat de wekker weer!!!! Of zoals Bridget dan lachend zegt: volgende keer mag mama weer mee op vakantie maar haar ideeën niet.... Lijkt wel op jou, Yvette, met je "jij altijd met je ideeën" :-)

Ineke A long time ago

Het is de moeite waard om zo vroeg op te staan,ze zijn erg leuk. Veel gedaan ook.
Bridget zegt dat wel maar ze heeft toch al heel veel gezien. Ik vind het goed georganiseerd .👍💋
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!