Donderdag 16 juli

Door Iris Struijs - A long time ago

Vanochtend heel vroeg opgestaan om een boottocht te maken om dolfijnen te zien en te snorkelen boven een ruïne waar mooie vissen en een octopus wonen. Net allemaal aangekleed kreeg Erwin een sms dat de boottocht afgelast was vanwege het slechte weer. Erg jammer maar het bleek wel een goede beslissing te zijn want het werd een "regenachtige"dag. We hebben de boottocht naar morgen verschoven maar ook die vooruitzichten zijn helaas niet zo goed. We horen morgenochtend wel of het doorgaat. Laatste kans want morgen vertrekken we ook naar Orlando en gaat de laatste week in. 

We waren toch vroeg op dus zijn we vroeg naar de Ihop gereden en hebben heerlijke pannenkoeken gegeten. Erg gelachen want Bridget wilde een chocolade pancake en daar bestelde we er 3 van. Kan niet zei de vrouw die ons bediende het gaat per 2 of 4. Nou 2 dan maar. Cait wou gewone pancake, dus vroegen we er 2, kan niet zegt vrouwtje: deze gaan per 3 of 5. Zucht.....

Het bleef regenen dus maar een rit met de auto door de stad gemaakt, even bij de pier gekeken. Weer mooie grote pelikanen gezien en daarna terug naar huis. Dus om 10 uur zaten de dames al weer op het balkon met de LEGO te spelen en wij waren weer lekker aan het lezen. Verder wel lekker kunnen zwemmen en verder een relax dag gehouden. 'S avonds gegeten bij hetzelfde visrestaurant met de heerlijke tonijn en gefrituurde (!) gekruide spaghetti. Tijdens het wachten op ons eten een planning gemaakt voor Orlando en..... Kaartjes geboekt voor een echte lancering bij Kenny Space Center. We boffen echt dat dit net tijdens onze vakantie is! Dennis bedankt voor de tip! Na eten ijsje gehaald en zijn de dames gaan spelen met de schleich paarden bij de fontein in de tuin, kijkt ons balkon op. Erwin en ik hebben alle entreekaartjes en fastpassen in Orlando geregeld. Planning is helemaal rond :-) 

Reacties

Loes A long time ago

Wat jammer van het weer, hopelijk kunnen jullie nog wel de boottocht maken. Wat leuk dat jullie een echte lansering kunnen meemaken. Goede reis naar Orlando.
Veel plezier nog.
Liefs,
Kees en loes

Ineke A long time ago

Beetje laat maar Quibus stond om half 7 voor mijn bed, heb ik hem gelijk maar uitgelaten..
Jammer van het weer en de boottocht, maar toch nog leuke dingen gedaan!
Super dat jullie naar die lancering gaan, ik hoop dat het daar beter weer is. Goeie reis naar Orlando
Liefs,
Ineke en Wil
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!