Vrijdag 24 juli

Door Iris Struijs - A long time ago

vanochtend de koffers ingepakt en uitgecheckt. Ons laatste Ihop ontbijtje gehad. Gaan we zeker missen. Maar daardoor komen we wel kilo's zwaarder terug. Vanochtend had ik bijvoorbeeld de 2x2x2 dat is een ei met twee hele dooiers (sunny Side up), pancakes, toast en 2 reepjes spek (krijgen de dames altijd). Daarna auto ingeleverd, ging heel voorspoedig. We bleken zo'n 1500 kilometer gereden te hebben. De vlucht was maar 2 uurtjes dus ging lekker snel. Daarna naar de plek waar alle hotel busjes kwamen en al snel kwam er een Hilton  busje aan. Was maar paar minuten, hotel ligt echt tegen luchthaven aan. Prachtig hotel, erg luxe. Na inchecken meteen wat in het restaurant gegeten. Ober noemde dames weer 'princesses', wat ze al de hele vakantie van obers horen. Dus die straalden weer van oor tot oor. Daarna nog even het zwembad ingedoken.ons eerste binnen zwembad deze vakantie. Dames vonden het heerlijk maar ik vond het super koud. Ben nu de buiten zwembaden en de zee van Florida gewend, die waren altijd heerlijk warm. Dames tot half 11 kunstjes gedaan en ik maar cijfers geven. Erwin hoopte op de hotelkamer nog iets van Tour of voetbal te kunnen zien maar helaas. Daarna naar bed. Super vakantie gehad maar ook lekker om weer naar huis te gaan en iedereen weer te zien. Dames hebben de beesten ook heel erg gemist. We lezen net dat het code rood is in Nederland maar hopelijk hoeft ons vliegtuig niet door die storm heen. Als we opstaan gaan we nog zwemmen en dan kunnen we hier om 13 uur uitchecken en brengt het Hilton-busje ons weer naar de luchthaven. Tot morgen! 

Reacties

Loes A long time ago

Fijn dat jullie zo'n fijne vakantie hebben gehad, ook wij verlangen er naar om jullie weer te zien. Wij wensen jullie een hele goede vlucht en een goede thuiskomst. Jullie komen zondagochtend aan. Code rood is afgegeven voor zaterdagmiddag. Als jullie hier zijn is de storm denk en hoop ik, weer gaan liggen.
Veel liefs van ons,
Kees en Loes

Ineke A long time ago

Fijn dat jullie een super vakantie hebben gehad,
Was ook leuk te lezen op het blog.
Ik vind 1500km gereden nog veel.
Jammer dat Erwin de Tour niet kan zien , het is vandaag Alp d'huzes, het is best wel spannend, ik ga ervoor zitten, Gesink staat 6 e in het alg. Klassement, ik verwacht vandaag wel wat van hem.
Leuk dat de obers de meisjes Princessen noemen, nou zijn ze dat natuurlijk ook! En het zijn waterratten. De beestjes hebben het ook fijn gehad, maar soms merk je aan Q. dat hij jullie ook mist . Dan hoort hij een auto dan springt die op, helaas weer niet..een hele goeie vlucht en ik zie jullie morgen. Ps. Yvette en Marc zijn ook zonder problemen in Frankrijk aangekomen. Liefs, Ineke XXX


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!