Woensdag 8 juli

Door Iris Struijs - A long time ago

Vandaag weer een heerlijke dag gehad. Vanochtend heel decadent vanaf de kamer de receptie gebeld dat ze de auto konden voorrijden (valed parking) en naar het art Deco district gereden. Toen we uitstapten ging het opeens keihard regenen. Echt een stortbui. We zijn bij het eerste de beste restaurant gestopt voor een lekker ontbijtje. Binnen een half uur was het van stortbui naar strak blauwe lucht. Eenmaal daar kwamen we erachter dat we aan het ontbijten waren in 1 van de beroemde art Deco gebouwen die ook in de capitool gids stonden. Daarna Ocean drive afgelopen en veel mooie art Deco gebouwen Gezien. Nog even over het strand gelopen en toen weer naar huis gereden. Onderweg enorme villa's gezien met enorme jachten voor de deur. Dames konden niet wachten om te gaan zwemmen dus snel zwemkleding aan en naar het zwembad. Na de lunch bij de zwembadbar ook nog paar uur op het strand gelegen. Het heerlijke van de zee was dat het zo warm was als een heerlijk warm bad. Nooit meegemaakt, nou ben ik natuurlijk wel Kuifje, maar dat is erg lekker zwemmen. 

Reacties

Ineke A long time ago

Het ziet er daar mooi en rustig uit!
Wat hebben de meisjes leuke jurkjes aan!
Heb je ook foto's van de art Deco gebouwen gemaakt?
Heel veel plezier.
Liefs Ineke en Wil

Loes A long time ago

Wat ziet het er allemaal heerlijk uit, de zee het strand de lekkere fruitsalade. Leuk paard Bridget. Wat een heerlijk zwembad. Genieten.
Veel liefs van ons, Kees en Loes

Iris A long time ago

de jurkjes zijn inderdaad nieuw. Ze willen ze niet meer uit!
We hebben heel (lees uiteraard TE) veel foto's van Art Deco gebouwen maar op de goede spiegelreflex camera. Daar maken we alle foto's mee maar soms roepen we : even foto voor het blog!!! :-) . Alleen foto's van de telefoon kunnen we namelijk op Internet zetten. Het is bij ons nu 6.22. Iedereen slaapt nog. Als we allemaal wakker zijn vertrekken we naar Key West. 5 uur rijden maar schijnt super mooie route te zijn. We gaan er de hele dag over doen, lekker zwemmen en picknicken tussendoor. Reisdagje dus vandaag. Net mail ontvangen van OLVG dat ik per 17/8 ben aangenomen voor 20 uur. De maandag, donderdag en vrijdag worden mijn werkdagen. Einddatum 1/2/16. Ben ik mooi paar maanden onder de pannen! Moet even mailen wanneer ik op gesprek wil komen om te tekenen. Blij mee!

Ineke A long time ago

πŸŽ‰πŸŽˆπŸ•πŸ‘πŸ°πŸŽ‚
Gefeliciteerd, fijn dat je bent aangenomen,
We nemen er een stukje taart op!
Lekker genieten van de dag, veel plezier!πŸš˜πŸš—πŸš™
Liefs, Ineke en Wil

Ineke A long time ago

Heb je ook vrij gevraagd voor de wintersport ?
Bij het OLVG xx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!