Zaterdag 11 juli

Door Iris Struijs - A long time ago

Vandaag weer begonnen bij ons pannenkoeken-24-uur-open-restaurantje. Daarna uitgecheckt en in 2 uur naar Islamorada gereden. Hier is Theater of the sea, daar hadden we om half 1 zwemmen met dolfijnen geboekt (vanuit nld al). Na inchecken beetje rondgelopen en daarna de zwemkleding aangedaan. Eerst flippers en duikbrillen passen en daarna 20 minuten uitleg over de dieren. Wat wel en niet mag. Toen met een groep van totaal 8 mensen het water in. We mochten met z'n vieren een dolfijn in onze armen houden, ieder van ons een kus krijgen op onze wang, een omhelzing, voort laten trekken door het water door aan z'n vin vast te houden en daarna een keuzemogelijkheid. Dolfijn aaien had niemand van ons gekozen. Erwin had rondzwemmen met een dolfijn. Alles wat Erwin deed, deed dolfijn ook. Dook Erwin dan dook de dolfijn mee. Bridget, Caitlyn en ik hadden op de buik van dolfijn liggen en dan een rondje zwemmen. Alles was echt super gaaf om doen!! Toen gingen we foto's uitzoeken. Tja, dan zijn ze natuurlijk allemaal erg gaaf. Toen hebben we maar de cd met alle foto's genomen. Hebben geen computer mee dus vandaar even van het scherm foto's genomen. In het echt staat natuurlijk niet die tekst er doorheen. Daarna hebben we nog rondje park gedaan. Het is een een soort mini Dolfinarium. Je hebt er een dolfijnenshow,zeeleeuwenshow, papegaaienshow. Alleen zeeleeuwenshow hebben we niet gedaan. We zijn ook nog op de foto geweest met een papegaai. We mochten zelf kiezen welke je op je arm wilde hebben. De dames hebben vissen gevoerd en geaaid. Er zwommen schildpadden en haaien. Allemaal erg leuk om te zien en te doen. Daarna in de shop nog een kerstbal gekocht, palmboom met kerstverlichting, erg grappig. Daarna nog een half uurtje gereden naar het hotel. Het hotel Ligt midden in de haven met een leuk zwembad. Dames wisten niet hoe snel ze om moesten kleden om snel een duik te nemen. Na paar uurtjes zwemmen, gedoucht en heerlijk in de haven gegeten, heerlijke key lime pie toe. We verlaten immers morgen de keys weer. Na het toetje hebben de dames snel hun bikini's weer aangetrokken en nu om 21.00 liggen ze weer in het zwembad. Te gieren van plezier want ze hebben een verlaten luchtbed ontdekt. Morgen vroeg op want we hebben een druk Programma. Steken morgen Florida over en slapen aan de westkust in Napels. Ik moest alleen nog van Bridget melden dat ze na de vakantie een cavia gaat nemen. Bij deze.... :-)

Reacties

Ineke A long time ago

Wat een geweldige belevenis moet dat zijn geweest en wat een mooie foto's, de meisjes stralen helemaal.leuk dat ze foto's maken.,ik verheug me nu al op de Cd
Super dat Bridget een cavia krijgt, heeft ze al een naam?
Liefs, Ineke

Loes A long time ago

Wat geweldig allemaal, een hele ervaring lijkt me. Leuke foto's. Ik dacht dat Bridget wel een klein dolfijntje zal willen, maar een cavia is leuk hoor.
Goede reis straks, groetjes van ons, loes

Christine A long time ago

Wat een leuke verhalen en deze foto's zijn al gaaf, ben benieuwd naar de 'paar' andere !! Die dolfijnen, wat een belevenis lijkt me dat zeg!
Kids hier willen dat in de meivakantie graag met z'n allen doen... haha.
Veel plezier nog maar zo te zien/ lezen komt dat helemaal goed.
groetjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!