Vlieg rechtstreeks naar de mooiste bestemmingen in Noord-Amerika met KLM

Kabeltram, San Francisco Onze reisadviseurs reizen regelmatig af naar de mooiste plekken in Noord-Amerika. Ze maken dan graag gebruik van de rechtstreekse vluchten van KLM. Samen met collega's, hun ouders, gezin, vriend of vriendin ontdekken ze reisbestemmingen, zodat ze andere reizigers weer goed kunnen informeren. In deze blog nemen we je mee in de reiswereld van onze reisadviseurs.

Vancouver, Edmonton & Calgary

Samen met haar man vloog Mirjam met KLM rechtstreeks naar het bruisende Vancouver in West-Canada. Ze verkenden het groene Vancouver Island, reisden door naar olympisch Whistler, verwonderden zich in het betoverende Jasper National Park over de ruige natuur en zagen beren in Banff National Park. Ze sloten hun reis af in de stad Edmonton. Vanuit Edmonton vlogen ze in een streep weer terug naar Amsterdam. Collega Elske trad een paar weken later in Mirjam haar voetsporen. Zij vloog met haar gezin naar Vancouver en een paar weken later terug vanaf Calgary, de oostelijke toegangspoort tot de Rocky Mountains.

Vancouver

Salt Lake City & Las Vegas

Reisadviseur Chantal nam een directe KLM-vlucht naar Salt Lake City, een stad op enkele uren van Yellowstone National Park. Een nationaal park vol indrukwekkende geisers, stomende hot springs, kuddes bizons en meer bijzondere natuur en wilde dieren. Na Yellowstone zakten ze af naar het zuiden en stelden ze hun geluk op de proef in de talrijke casino’s in Las Vegas, voordat ze vanaf deze stad terug naar Amsterdam vlogen.

Las Vegas

New York & Washington D.C.

Een leuke tip van ons: maak een stop over in New York! Vlieg rechtstreeks op New York, bekijk deze interessante stad en vlieg dan door naar het westen van Amerika om jouw camper- of autoreis te beginnen. Of doe het andersom en bezoek New York na jouw camper- of autoreis, ga met de trein naar Washington D.C. en vlieg vanuit daar weer naar huis.

New York

Seattle & Las Vegas

Reisadviseur Rianne ging van de gebaande paden af en verkende het onontdekte Noordwest-Amerika, waarbij veel staatsparken waren inbegrepen. Ze vloog direct op Seattle, bekend van Boeing, de Space Needle en de eerste Starbucks. KLM pikte haar, net als Chantal, in gokwalhalla Las Vegas weer op. De staatsparken in Zuidwest-Amerika zijn pareltjes en doen zeker qua schoonheid niet onder voor de nationale parken.

Seattle

San Francisco & Los Angeles

Uiteraard maken onze collega’s ook regelmatig Zuidwest-Amerika onveilig. Deze regio is ontzettend populair onder reizigers en we vinden het belangrijk dat we iedereen vanuit onze eigen reiservaring een eerlijk en passend advies kunnen geven. Vliegen kan rechtstreeks met KLM op San Francisco en Los Angeles, vanwaar je de omgeving verkent en de indrukwekkende nationale parken bezoekt. Deze twee aanvliegsteden zijn ook zeker een bezoek waard! San Francisco met zijn ontspannen sfeer, karakteristieke trammetjes, Fisherman’s Warf en Alcatraz. En Los Angeles met de Walk of Fame, Beverly Hills en Hollywood, zijn een perfecte start of afsluiter van jouw reis.

Los Angeles

Miami

Zin in zon, zee, strand, maar wel met een avontuurlijk tintje? Bezoek dan magisch Florida, vol pretparken, prachtige stranden, Everglades National Park, alligators en meer! KLM vliegt in de winter direct op wereldstad Miami en laat je beginnen aan je camper- en autoreis. Let op! KLM vliegt alleen in de winter op bepaalde dagen rechtstreeks naar Miami. Onze reisadviseurs vertellen je hier graag meer over.

Miami


    Dit zijn slechts enkele bestemmingen waar KLM op vliegt, uiteraard vliegen ze rechtstreeks op veel meer plekken.

    KLM kan te allen tijde de dienstregeling aanpassen, onze reisadviseurs geven jou de meest up to date informatie.
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan