Dag 7, bestemming Tulsa

Door Monika - 01-08-2019 14:47

Poeh, dat valt niet mee, opstaan na zo'n kort nachtje. Vandaag verlaten we Missouri en we gaan naar Oklahoma.

In Paris Springs stoppen we bij George en zijn Gay Parita Sinclair tankstation. Hier komen we Ken en Brenda weer tegen, een stel uit Californië dat we al een paar keer ontmoetten bij route 66 stops en waar we leuke gesprekjes mee hebben.

Een volgende stop is Carthage (leuke dames bij de chamber of commerce/touristinformation) waar een veldslag was in de burgeroorlog. Er is een aardig museumpje over de burgeroorlog en de vrijwilliger vertelt graag en veel over wat je in de buurt kunt zien en doen. Na Galena (cars!) hebben we een stuk I-44 gereden. In Vinita hebben we geluncht bij Braum's (heerlijke milkshakes!) en zijn we verder gegaan via de oude route 66.

In Claremore hadden we nog 25 minuten voor het J.M. Davis Arms and Historical museum, waarna we door indianengebied de blauwe walvis van Catoosa spotten. Daar komt Tulsa in zicht, maar we slapen in Sapulpa en zien dus niets van die stad😕. 

Na een uurtje zwemmen bij het hotel doet mijn gezin me het plezier om toch naar Tulsa te gaan voor het avondeten en een korte wandeling in de stad. De art deco architectuur in downtown is mooi, daar zijn we het over eens.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan