Dag 20-21, Las Vegas

Door Monika - 15-08-2019 16:55

De rit naar Las Vegas is niet zo lang. We zijn via de Hoover dam gereden en hebben gezellig in een café in de jachthaven aan Lake Mead geluncht. Blijft bijzonder, een meer middenin de woestijn. En zonder die dam en dat meer zou heel Las Vegas niet zijn wat het is.

En wat is het toch een bizarre stad. Het is over de 40°C/115°F, maar in Vegas ben je voor de (nog steeds warme) avonden. En als je ervan houdt, voor de malls. Dus jongste verheugt zich op shoppen.

Onze oudste trakteert op een heerlijke maaltijd bij Outback steakhouse. Wel sneu dat hij niet eens een biertje mag (geen 21, geen alcohol. Maar schieten op een range mag vanaf 8 jaar). Daarna gaan we over de Strip en vergapen ons aan de grote casino's. 

Op dag 2 beginnen we met zwemmen en de jongens hebben lol bij de waterglijbanen. Via een kort bezoek aan dé Pawnshop gaan we naar een mall, waar jongste leuk slaagt. Mijn man heeft als verrassing bij Texas de Brazil gereserveerd, waar we een zalige avond hebben, met toppersoneel (wij waarderen Amerikaans horecapersoneel). We bekijken Fremont street (dat vinden drie van ons leuk en gezellig, maar jongste ziet vooral de zwervers en junks). Die zipline! Gaaf! Ik wil ook, maar jongens zijn doodmoe, dus kort bezoek en op naar hotel.

Twee dagen/nachten in deze wereldvreemde stad vinden wij wel weer genoeg! Op naar Los Angeles, lange rit en laatste bestemming....

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan