Dag 13, bestemming Holbrook

Door Monika - 07-08-2019 16:06

We beginnen de dag met een bezoek aan Santa Fe, leuk stadje. Vandaag hebben we niet veel kilometers af te leggen naar Arizona. Onze 7e staat en 3e tijdzone. De dag draait namelijk om een bezoek aan Petrified Forest en Painted Desert.

Onderweg stoppen we bij El Rancho in Gallup waar veel beroemdheden hebben geslapen. Hier hebben we heerlijk geluncht. We vergeten het stadje verder te bezoeken, beetje dom want het is een echt route 66 pareltje. Het landschap blijft ons verwonderen. En die megalange treinen! De jongste filmt een trein die we inhalen, maar na een minuut heeft wel de film, maar de trein nog niet het einde bereikt.

Bij de ingang van het National Park kopen we een Eagle Pass/America the beautiful. Dit kost $ 80 per auto en geeft je een jaar lang toegang tot alle NP's. Op Marktplaats worden vaak kaarten aangeboden, maar mensen, hier worden de parken mee onderhouden.

In het park vergapen we ons aan de grootte, de kleuren, de vormen.... we rijden de route volgens de map van het NP en maken een wandeling. Het is erg warm, gelukkig staat er een briesje.

Bij het hotel gaan we even zwemmen. Het wordt wat koel door een aankomende regenbui (gelukkig steeds 's avonds, heel fijn), dus gaan we opfrissen en eten. Nog even lekker chillen op onze kamer en het is alweer bedtijd. Het was weer een prachtige dag.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan