Dag 12, bestemming Albuquerque

Door Monika - 06-08-2019 15:37

We starten met een wandeling door Santa Fe, wat een leuk stadje is met veel winkeltjes en oude (adobe) gebouwen. Wist je trouwens dat hier 17 pueblos zijn, 3 tribes en er 20 talen worden gesproken? Dat vertelde een serveerster in een koffiezaak tenminste. Na wat slenteren vertrekken we naar de bestemming van vandaag, Albuquerque. 

Het landschap verandert, wordt meer woestijn. We zijn er vroeg maar kunnen niet inchecken. Dan maar een bezoek aan de Walmart waar bijv. aloë vera en tomatillos naast aardappels liggen. Leuk, ik houd ervan om te struinen in buitenlandse supermarkten/winkels. Met onze boodschappen gaan we naar een park voor een heerlijke picknick. Er komt iemand op een golfkarretje aan, voor een praatje. Het wordt een leuk gesprek over NL en de USA, maar ook de verdrietige shootings van het afgelopen weekend komen aan bod. 

Dat maakt het wel wrang dat onze oudste naar een shooting range wil. Maar wilden we niet het echte Amerika zien? We rijden kris kras door de stad, omdat de internetadressen niet blijken te kloppen, maar hee, zo zien we nog wat😉. Uiteindelijk vinden we een range.Daar wordt enorm professioneel omgegaan met de wapens en ook onze zoon is serieus bezig.

Dan gaan we naar Old town van Albu enz. voor weer wat adobe en wandelen rond een oude plaza.

We halen een largepizza en hecken in bij het hotel. Daar eten we de pizza en fruit en sluiten de fijne dag af.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan