Dag 15, bestemming Grand Canyon

Door Monika - 09-08-2019 22:39

Omdat we door onze uitstapjes naar de Nationale Parken een deel van route 66 in Arizona missen en deze reis nu eenmaal wel de route 66 als basis heeft, rijden we eerst naar Seligman.

We komen langs Bearizona en spontaan besluiten we een bezoek te brengen. Wat een goed idee! We zien beren, wolven, bizons vanuit de auto (het is een soort safaripark) en wandelen langs junior beren, otters en jaguars.

Seligman is een groot toeristisch dorp, maar wel grappig. Manlief krijgt zijn stempels en volgende stop is Williams, Arizona. Na de picknick (we hebben de smaak te pakken) en wederom stempels in het route 66 paspoort, gaan we naar de Grand Canyon.

Waarschijnlijk door het tijdstip is het gelukkig niet overvol en kunnen we alles goed zien. We wachten zonsondergang af maar zitten niet op de beste plek hiervoor. Blijft overweldigend hier, die enorme kloof en dat allemaal door een rivier...

We eten in de Yavapai lodge en dat valt alleszins mee. Dat er echter geen wifi in het hotel is, is voor met name jongste zoon een flinke tegenvaller.... als we alles vantevoren wisten, hadden we twee nachten in dat fijne hotel in Flagstaff geslapen. Maar dat is achteraf praten.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan