Dag 14, bestemming Flagstaff

Door Monika - 08-08-2019 16:38

Holbrook is niet heel bijzonder. Er zijn nog veel typische motels (auto voor de kamer) en het wigwam hotel, waar je slaapt in een betonnen wigwam met een oldtimer voor de deur.

Op naar Winslow, beroemd geworden door  The Eagles song 'take it easy': well I was standing on a corner in Winslow Arizona and it's such a fine site to see...

Hierna bezoeken we de meteor crater. Allemachtig, wat is dit land toch groot en indrukwekkend.

We rijden verder. Het land wordt groener, we zien bossen en bergen en dan zijn we in het gezellige Flagstaff. Bij het Riordan mansion historic statepark (landhuis van de Riordan broers die met hun houtzagerij aan de basis van Flagstaff stonden) hebben we weer een fijne en lekkere picknick. We zijn te laat voor een tour in het huis, anders had ik dat graag gedaan.

Het hotel is een aangename verrassing met heerlijke moderne kamers en douche. We rusten een uurtje en dan gaan we naar de stad. Eerst lopen we een rondje door het historische deel. Op een plein wordt dansles gegeven, waar iedereen aan kan meedoen. We hebben afgesproken met een vriendin en haar gezin. Zij maken een heel andere reis in Zuidwest Amerika maar op deze ene dag zijn we in dezelfde stad. Het is een reuzegezellige avond waarbij de jongens poulen, airhockeyen enz. en wij lekker bijkletsen en reiservaringen delen. Om 23 uur moeten we het café verlaten, want dan wordt het 21+, maar dat is een prima tijd. Morgen weer een nieuwe dag!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan