Opweg naar de Rockies

Door Wim en Marian - 11-06-2018 06:07

7 juni: dag 15

-        Om ca. 10:00 naar Osoyoos gereden, omdat we op de kaart niet konden vinden waar het Spotted Lake was hebben we bij een indianen reservaat gevraagd waar we dit konden vinden. Een vrouw zei dat ze er vorige week was geweest, maar dat het water te hoog stond en ze de ringen zelfs niet kon zien. We moesten er binnen een minuut of tien langs rijden. Lake gevonden en inderdaad niets te zien dus voor niks naar Osoyoos gereden. Via de 33 via Beaverdell naar Kelowna gereden. Besloten om bij Vernon op de O’Keefe historical ranch te overnachten. Onderweg gegeten in the Jammery rond 16:00, dit was het eerste restaurant dat we tegen kwamen, of op tijd zagen. Heerlijk gegeten bleek een bekend restaurant te zijn, veel op televisie met aanbevelingen. Hierna inkopen gedaan bij Save for Food. Op de ranch aangekomen was the office closed. Mensen die in het restaurant bij de ranch gingen eten zeiden dat we maar een plekje moesten uitzoeken (een van de tien) en morgen ochtend ons moesten melden. In het restaurant hadden ze niets voor de kleine honger alleen een buffet met diverse kip gerechten, dus maar naar de camper en een wijntje met chips gegeten.

8 juni: dag 16

-        Ons aangemeld en een tour over de ranch besproken. Daar ongeveer 2 uur rondgelopen en alle oude gebouwen en machines bekeken en om ca 12:00 richting Revelstoke Park gereden. De stuwdam daar bekeken en hamsters gezien. Toen zijn we het park ingereden maar omdat er nog veel sneeuw ligt konden we maar tot halverwege de berg gekomen. Gaan nu voor twee nachten naar Canyon Hot Springs Campground tussen Revelstoke en Glacier national Park. Vlees gebakken met aardappeltjes uit de oven met komkommer en een ijsje toe. We hebben een tekort aan wijn zijn geen liquor store tegen gekomen.

9 en 10 juni: dag 17 en 18

-        Vandaag een luie dag, eerst gezwommen in de hot spring 32 en 40 graden. Toen de was gedaan. Hele dag regen. Vlak langs de camping loopt een spoorlijn en de hoofdweg 1. De trein die over dit spoor gaat maakt veel herrie, hij rijdt in onze achtertuin. Zei vannacht tegen Marian we staan toch niet op de overweg? Want dan zijn we straks plat. Veel muggen we hebben muggen spray gekocht en dit helpt goed volgens mij.

-        Doorgereden naar Glacier park, continu in de regen gereden. In Glacier park veel weg werkzaamheden waardoor bijna alles was afgesloten. Naar het visitor centrum geweest en daar een indruk gekregen van het park. Een film over beren bekeken en “geleerd” hoe te handelen als je een beer tegenkomt. Hierna doorgereden naar Radium Hot Springs, The Canyon RV resort, onderweg op afstand dieren zien oversteken, maar te ver weg om te kunnen zien wat het was. Helaas problemen met het up-loaden van fotos.Volgende camping gaan we het weer proberen.

Reacties

monique cafferata 11-06-2018 09:54 {{button-51891}}

klink wel bekend in de oren, veel kijk en doe plezie

Irene van Slobbe 11-06-2018 11:36 {{button-51902}}

Weer een mooi verhaal van jullie !
XX

Tamara Schepers 11-06-2018 18:57 {{button-51932}}

Leuk om jullie avonturen te lezen!
Een oud klasgenootje van Ravi woont tegenwoordig in Kelowna, grappig, dat jullie daar voorbij zijn gekomen!

Hopelijk wordt het weer wat beter voor jullie!

Groetjes,
Tamara

Mitchel 11-06-2018 19:48 {{button-51936}}

Jezus kon van water wijn maken, misschien iets om te leren?!

Carla 12-06-2018 08:38 {{button-51959}}

veel plezier! Glaasje melk misschien?👋👋😘
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan