Nashville Tennessee

Door - 03-06-2016 16:45

Hallo lieve lezers, 

Gisterochtend zijn we vertrokken richting Nashville. We zijn gereden over de Blue Ridge Parkway door het Great Smokey Mountains National Park. Wat een mooie rit en het uitzicht was fantastisch.  

Aangekomen in Nashville hebben we snel de spullen in de hotelkamer gedropt want we konden nog mee met de de Shuttlebus dowtown Nashville. De indrukken waren overweldigend.  Alleen maar muziek, muziek en nog eens muziek. We besloten om eerst even wat te drinken om te genieten van de omgeving.

Bij de visitorsoffice hebben we een tweedaagse pas gekocht en we konden verzamelen bij Ryan auditorium.  In de bus hadden we een halve Nederlandse gids en hij deed het erg leuk leuk. Hij begon direct over het feit dat de Nederlanders zuinig zijn en dat is de algemene mening van alle Amerikanen.  Ik dacht, jij krijgt geen tip vriend want " ons bient zûinig " hahahha. 

We waren blij met onze persoonlijke gids en hebben  tal van bezienswaardigheden gezien waaronder Music Row, Country Music Hall,  Centennial Park, Marathon Motors, creative village etcetera. 

Daarna zijn we doorgelopen naar Music Row en genoten van de live muziek terwijl we de winkeltjes aan het bekijken waren. Niet geheel onverwachts liep Louise bij elke "Bootsstore" naar binnen.........echte cowboy laarzen. Het zijn wel mooie winkels en ik heb zometeen het genoegen om deze zaken weer te bezoeken. 

Het avondeten hebben we genuttigd onder het genot van een geweldige band. De gitaarspeler leek heel sterk op Animal uit de Muppetshow maar speelde fantastisch. Wat een genot om te luisteren. Na een uurtje te hebben genoten van zijn gitaarspel hebben we verschillende bars bezocht.

Moe maar voldaan aangekomen wilde ik de wekker zetten en ik keek op mijn horloge en dacht ik zie tijdverschil. Hoe kan dat nou? Ik heb maar een paar biertjes op! Uiteindelijk lag het aan de tijdzone in Amerika dus we zijn nog met een " Jetlag' gaan slapen. 

Vandaag gaan we weer een sightseeing tour doen en genieten van deze geweldige stad. 

Groetjes 

Theo & Louise 

 

Reacties

Caroline Wessels. 03-06-2016 16:58 {{button-39195}}

Wat een leuke berichten alle keer. Geniet er lekker van. Xxxx

wilma 03-06-2016 18:52 {{button-39201}}

was weer een ware lees plezier tour verder en ik lees mee veel plezier mensen

Ray 06-06-2016 17:23 {{button-39326}}

Ben jaren geleden ook in Nashville geweest....geweldig echt.....overal muziek muziek muziek.

Genieten maar
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan