Central Park en....?

Door - 24-05-2016 23:05

Hallo allemaal,  

Helaas begon deze 3e dag met regen maar gelukkig knapte het richting  het middaguur weer op.

Vanmorgen was het dan zover. Op naar Central Park voor een fietstocht met Baja Bikes. Tijdens deze tour hebben we alle interessante plekken bezocht waarbij Strawberry Fields, waar het as van John Lennon is uitgestrooid erg indrukwekkend was.Ook hadden wij een kleine fietsgroep die gelukkig erg gezellig was. Na afloop nog gezellig met zijn 6jes lekker gegeten.

Nu begon mijn reis ...heb altijd gezegd als het lukt dan wil ik naar Kleinfeld " Say yes  to the  dress".mijn favoriete  serie op TLC.  Ff puzzelen met de metro en ja gevonden. Een voor mij geweldige ervaring. Theo zei, kom naar binnen ik zei, nee joh dat mag niet is op afspraak. Hij vroeg het, en ja hoor in de lobby mag je komen maar je mag geen foto''s maken van de trouwjurken. Dus hup naar binnen en ik wauwww totaal overdonderd zo kicken vond ik het. En ik zei  oooo haar ken ik, Theo wenkte haar of ze op de foto wilde.

Klinkt voor sommige misschien gek maar ik was net een klein kind in de candy store zo blij, ik glunderende van oor tot oor. Een geweldige  ervaring.

Toen op weg naar het hotel om even te Skypen met dochterlief hier nu rond 16.00 uur en thuis 22.00 uur. Heb heerlijk geskyped  Na gesprek Ff opfrissen en straks naar Grand Central  Daar eten en dan met het donker naar Broadway  en Times Square.

Morgen nog een drukke dag onze " helikoptervlucht " spannend  maar ook eng.

Groetjes

Theo & Louise 

 

Reacties

Raymond Marjolein en julian 25-05-2016 00:19 {{button-38787}}

Hoi luitjes,
Heerlijk om de berichtjes te lezen. Vandaag jullie update voorgelezen tijdens de nachtelijke fles voor Julian. Het is gewoon jaloerse makend om jullie verhaal te lezen. Gelukkig hebben wij nu iets mooi in ons armen om die jaloezie te vergeten !! Superleuk die weblog. We hopen dat jullie dit vol kunnen houden en mooie avonturen gaan beleven en dat jullie wishlist uitkomt. Groetjes raymarjul

Peter Verwijs 25-05-2016 10:49 {{button-38796}}

Volgens mij hebben jullie het wel naar je zin haha

Els 25-05-2016 23:03 {{button-38845}}

Lieverds zo te lezen genieten jullie lekker veel te zien leuk om te lezen wat jullie mee maken veel liefs van ons Daan en Els
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan