Hoe leuk is de Walmart

Door Ton Doorman - 28-03-2016 07:00

Alweer een ontbijtje om 09,00 uur in de zon. Het zou vandaag zomaar 29 graden kunnen worden.

Rustig alles opgeruimd en de was bij elkaar gezocht. Craig zou ons om 14.00 uur komen halen en dan konden we een wasje bij Dinie draaien en in de tussentijd naar de Walmart waar Dinie een tijdje terug nog als store-manager werkzaam was geweest. De mannen in de Honda van Craig en wij vrouwen in de Jeep van Dinie (zaten wij even goed).

Mannetje (lees jongen) op een matje bij de ingang van de Walmart heette ons van harte welkom. Dinie moest iedereen even "huggen" en eindelijk kon het shoppen en sight-seeing beginnen. Snel werd het ons duidelijk dat we hier wel een halve dag konden doorbrengen. HUGH!

Boodschappen gedaan, in de winkel Dinie's hoogzwangere dochter Jessica en haar man nog ontmoet en m.b.v. Dinie's Walmart-kaart nog een korting van $20 gescoord (bijna de helft).

De mannen brachten de boodschappen naar de camper en wij alvast naar huis (konden we gelijk de was die droog was alweer opvouwen).

En dan op naar Phoenix voor dinner. Hiervoor waren we uitgenodigd door Dinie en Craig en na ongeveer één uur rijden (je moet wat over hebben in the USA om uit te gaan eten) aangekomen bij een Vegan restaurant. Hans, Judith, Ton et moi mochten met de Honda van Craig, waarbij Hans reed en Dinie en Craig reden in de Jeep. Craig stopte nog een keer op de Highway om aan te geven dat het verkeer nu wat drukker begon te worden en dat het belangrijk was om dicht achter hem te blijven rijden. So we did!

Auto geparkeerd en naar het restaurant. That was damn good food. Gaan we thuis ook zeker doen! Doorgereden naar Old Town Scotsdale: één en al gezelligheid met restaurantjes, shops en veel mensen op straat. Helaas waren alle winkels closed (de avond voor Pasen dus) en dus geen Stetson's en cowboylaarzen.

Terug naar Florence en na hartelijk afscheid genomen te hebben van Dinie bracht Craig ons terug naar het RV-park. Ook Craig hartelijk bedankt en hem gezegd voorzichtig terug te rijden (hij was echt moe) nog even koffie gezet en naar bed. Morgen weer on the road naar Tuscon.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan