Tuscon

Door Ton Doorman - 28-03-2016 07:14

Rustig wakker geworden met een heerlijk zonnetje en een ontbijt met een eitje (het is tenslotte Pasen). Afwassen een opruimen and here we go again.

Op naar de Casa Grande Ruines waar we voor de 1e keer gebruik hebben gemaakt van de parkenpas.

Hier hebben we een soort van rondleiding gehad van een parkranger: indrukwekkend.

Door naar Arizona Sonora Desert Mountains en Saguaro National Park. In het Saguaro National Park hebben we de vele soorten cactussen bewonderd. Dit is en blijft echt indrukwekkend.

Het was inmiddels zo warm (kunnen jullie je waarschijnlijk niet voorstellen in Nederland) dat we maar besloten om in de camper te lunchen.

Het laatste bezoekje van vandaag was aan Old Tuscon Studio's. Geweldige leuk stadje waar cowboy-films zijn opgenomen en zelfs nog iets is terug te vinden van de High Chaparral.

Leuke shows gezien, o.a. een musical met oude filmbeelden en een schietpartij.

We waren allemaal en beetje moe van deze toch wel indrukwekkende dag en vonden gelukkig niet ver van de Old Tuscon Studio's een mooie overnachtingsplek: Gilbert Ray Campground in Tuscon.

Wel oppassen geblazen: door de warmte waren er slangen. Eten gemaakt, tortilla's met salade en tijdens het eten voelde Judith iets aan haar teen knagen: een muis. Zeer brutaal beestje want ze wilde er zelfs met Ton zijn zaklampje vandoor gaan. De mannen hadden afgewassen en na genoten te hebben van een lekker bakkie koffie moe maar voldaan naar bed en op naar een nieuwe dag.

Reacties

Wim 28-03-2016 20:45 {{button-36830}}

Die muis wist niet wat hem overkwam zeker toen die Ton z'n zaklampje probeerde mee te nemen :-)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan