Weer lekker thuis!

Door familie Rozing - 24-08-2009 20:31

Weer lekker thuis! Het is niet teveel gezegd als ik stel dat dat gevoel bij iedereen duidelijk aanwezig is. Ook dat we wel weer even zonder elkaar kunnen!

Mayke en Nick zijn door Gert nog even naar Den Bosch gebracht, Laura is ongeveer 10 minuten in Horst geweest en daarna direct naar Joren in Sevenum gefietst, Wouter heeft zich met versterker stevig uitgeleefd op zijn nieuwe gitaar en is inmiddels bijna in Groesbeek gearriveerd, waarna hij de laatste oprispingen van de introductieweek van de universiteit nog mee gaat maken. De post is al opengemaakt (maar nog niet verwerkt) en de eerste was zit in de machine. Wat zit je weer snel in het ritme van alledag...

De laatste vlucht verliep prima, wel wat geschud door de naweeen van hurricane Bill maar dan toch. En wat lijkt onze auto klein na drie weken in een onze grote bus. Schakelen was weer ff wennen voor Gert maar de europese manier van autorijden zat er zo weer in.

Dit is het laatste bericht op deze weblog, voor meer verhalen en een paar (duizend) foto's, bel, mail of vraag het aan Mayke, Nick, Wouter, Laura, Gert of mij.

Ria

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan