'Killer Bees'?

Door familie Rozing - 12-08-2009 00:40

We zitten inmiddels al in Page, maar hier nog een verslagje van Ria over 2 dagen geleden.Wouter vertelt straks over onze belevenissen van gisteren en vandaag.

Gert 's droom om in de Desert de Sessions van Josh te kunnen meemaken ging helaas niet door maar we hebben wel heel veel gezien en meegemaakt in het Joshua Tree National Park.

De boom dus, heel apart, de woestijn an sich, en toen we bij een picknickplek even stilstonden om wat rond te lopen en te kijken, werden we overvallen door een zwerm bijen, die met zijn allen aan de watertank gingen hangen.

Doodeng! Gelukkig vlogen ze allemaal weer weg toen we weer gingen rijden.

Na een toch wel aardige tussenstop van een nacht bij Lake Havasu, waar de camping over een leuk, bijna prive, zwembad beschikte zijn we richting Grand Canyon gereden en uiteindelijk in Mather Campground beland. Prachtige camping met mooie plaatsen en verder niks, nog net een toiletgebouwtje ergens niet te ver weg maar geen electriciteit (niks dus, he, ook geen wegverlichting oid!). We hebben zelden zo mooi sterren kunnen kijken. Helaas waren we wat laat voor de zonsondergang in de Canyon en verdwaalden we ook nog even maar uiteindelijk kwamen we weer bij de camper terecht en hebben daar op z'n Amerikaans vuurtje gestookt en onder begeleiding van Wouter liedjes gezongen.

Morgen echt naar de Canyon!

Ria

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan