It Just Rocks!

Door familie Rozing - 08-08-2009 07:36

Even een dubbele update, aangezien de internetverbinding gisteren wat moeilijk te realiseren bleek. Dus als allereerst; gisteren!

Na wederom vroeg op te zijn gestaan waren we om kwart voor acht op weg naar Sequoia National Park, waar we lekker op tijd aankwamen. De naam Giant Forest werd zeer zeker waargemaakt. Na een hoop kronkelwegen en haarspeldbochten kom je uiteindelijk in het Giant Forest, en vanaf dat moment zie je steeds meer, en steeds grotere, Sequoiabomen. Het hoogtepunt (van wat wij gezien hebben in ieder geval) was natuurlijk de General Sherman: de grootste boom (qua volume) ter aarde. Het hele park gaat echt de verbeelding te boven.

Na Sequoia een LANGE rit richting Los Angeles, die wat minder recht-toe-recht-aan was dan gehoopt. Gelukkig hadden we wel goede muziek dankzij een coole radiozender uit Fresno ("104.1, It Just Rocks!"). Uiteindelijk zijn we gestopt op een camping aan lake Piru.

Vandaag vanuit de camping naar de kust bij Malibu gereden, waar even de voetjes nat werden gemaakt in de Pacific Ocean. Hierna snel door naar Hollywood, via Beverly Hills. Via de nodige omwegen uiteindelijk toch op Hollywood boulevard terecht gekomen. Hier zagen we vanuit de camper de Walk of Fame en het Hollywood sign, maar we zagen geen kans om te parkeren en even rond te gaan kijken.

Uiteindelijk gingen we weer terug naar de snelweg om daarna zo snel mogelijk door te rijden naar de camping in Twenty Nine Palms.
Morgen een stukje terug naar Joshua Tree, om het National Park te bekijken, en daarna door richting Grand Canyon.

Nick & Mayke (a.k.a. Mike-uh Ruzik)

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan