In Indianenland

Door familie Rozing - 14-08-2009 03:40

Op woensdagochtend lekker rustig op de camping (Wahweap in de Glen Canyon) aan Lake Powell. Klaarmaken voor de klapper (financieel gezien dan) van deze vakantie: de tocht naar Antelope Canyon. Gisteravond na een heerlijk verfrissende duik in het meer (gisteren was het nog het) en een mislukt etentje bij de Taco Bell, hebben we alvast telefonisch gereserveerd, idioot duur, maar Ria heeft me overgehaald. Om 1 uur naar Page, waar we in de jeep stappen van Navajo Sonny, onze gids, voor een zeer bumpy ride naar de canyon ingang. Tsja, wat moet ik zeggen (geweldig) of laten zien?
 
Uniek!

Terug naar de camping hebben we nog net tijd om even te zwemmen want het weer wordt minder, het is bewolkt en er vallen zowaar een paar spatjes.

Vandaag vroeg opgestaan voor een 400 km lange rit, maar wat voor een! Dwars door het land van de Navajo's via het beroemde Monument Valley, dat er echt zo uit ziet als de wereldberoemde foto's:


Mandy (nee, niet onze buurvrouw natuurlijk, maar onze TomTom) heeft het soms erg moeilijk, het lijkt alsof de indianen de routekaarten gesaboteerd hebben. Maar dwars door fantastische landschappen weten we toch de stad Cortez te vinden, net over de grens in Colorado.

We zijn al druk bezig met de plannen voor morgen: naar het Mesa Verde National Park hier vlakbij. Dat wordt weer smullen. Alleen hopen dat het weer niet verslechtert.

Gert Jan

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan