Nu wordt het pas echt geweldig

Door familie Rozing - 06-08-2009 06:46

Vanmorgen vroeg opgestaan, TomTom instellen (het is wel even wennen aan Mandy die ons de weg vertelt) en wegwezen maar. Maar goed, na een tijdje kronkelweggetjes door de Sierra Nevada, en dus ook wat misselijkheid, zijn we aangekomen op een heel klein campinkje (16 plaatsen maar liefst!) met daarnaast een riviertje waar we direct heerlijk hebben gezwommen. 

Die afkoeling was dan ook wel nodig!
Verder hebben we onderweg een lange stop gemaakt, om boodschappen te doen en naar de Hot Topic (winkel met bandshirts waar ik zo graag naartoe wou) te gaan. We liepen daar weg met 6 shirts, dus we zijn geslaagd, zou je denken.

Gisteren zijn we overigens naar Yosemite geweest, dat was echt heel mooi. Tijdens het rijden kon je de rotsen al zien, en ook zelfs nog een waterval en een hert midden op de weg! Toen we eenmaal stil stonden, en na gezellig een koekje eten met de eekhoorntjes, zijn we op pad gegaan. Een wandeling naar de échte grote watervallen van Yosemite (waar het erg druk was). Ze waren erg mooi, maar toch waren we vooral onder de indruk van de rotsen, zo groot en glimmend kaal dat ze waren.

Daarna zijn we redelijk vroeg terug naar de camping gegaan en hebben we nog lekker even gezwommen. Echt, die afkoeling is nodig, het is hier ruim 30 graden, en we liggen nou niet bepaald te niksen.

Mam is alweer eten aan het maken, daarna weer slapen, en dan morgenvroeg ontbijten in Sequoia en door naar LA.

© Laura

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan