De laatste kilometers

Door familie Rozing - 24-08-2009 11:26

We zijn net vanuit Salt lake City aangekomen in Atlanta, en stappen zo op het vliegtuig naar huis.

Sinds Yellowstone zijn we in 2 dagen naar Salt Lake City gereden om de camper in te leveren. Op donderdag hebben we weer een toeristische route genomen (ik had geen zin in de snelweg, deze zijn vaak van erbarmelijke kwaliteit, waardoor de hele camper inventaris en passagiers door elkaar gerammeld worden). Mooie route door de bergen, en we konden toch goed doorrijden. We hebben zelfs een echte moose/eland gezien! Alleen de beer ontbreekt nog.

Tussenstop aan een zeer toeristisch meer, op een camping die voor het weekend helemaal volliep met Mexicanen. Dus vrijdagochtend weer op vroeg weggereden, en langs de weg gestopt voor ons ontbijt en de laatste opruimactiviteiten in de camper. Natuurlijk nog een laatste keer gestopt bij onze favoriete supermarkt de Walmart om onze laatste inkopen te doen. Aangekomen bij Cruise America flink geklaagd over onze ouwe versleten camper, waarop we een refund kregen die gelijk was aan het eigen risico dat we moesten betalen voor de gebarsten voorruit.

Het hotel was keurig en vooral het zwembad, met yakuzi, beviel ons goed want het was erg heet. Het eten in het restaurant was het beste amerikaanse voedsel dat we in 3 weken gehad hebben. Vervolgens op tijd naar bed voor een korte maar erg onrustige nacht, niemand die goed geslapen heeft.

Inmiddels zijn we alweer een flink eind op weg, de eerste vlucht verliep prima, en iedereen heeft er veel zin in om naar huis te gaan.

Gert Jan

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan