7. Las Vegas

Door Marjolein.ti - 15-08-2022 08:23

Om 8 AM staan we op om richting de bekende Pawn Shop van de serie Pawn Stars te gaan met Rick Harrison. Het is 15 minuten rijden en gelukkig staan er nog geen rijen om naar binnen te komen. Hijzelf is niet aanwezig en schijnt er ook alleen nog maar aanwezig te zijn tijdens opnames. Wel even leuk om binnen te lopen. 

Tegenover de Shop heeft hij nog een café zitten, waar hij nog wel af en toe in staat. 

We gaan verder richting de Red Rock Canyon, op 30 km afstand. We kopen daar een annual pass van $ 80,- voor alle nationaal parken, dat is goedkoper dan voor alle parken te betalen. Als we even verder rijden zien we donkere wolken boven ons, en krijgen we een melding op onze telefoon dat in dit gebied tot 4 PM overstroming gevaar is. We rijden de Scenic Drive van 21 km door het park en stoppen bij verschillende viewpoints, waaronder de “High point overlook”. Het begint nu wel heel donker te worden, maar benauwd is het nog wel. Het is vandaag 40 graden. We gaan terug naar het hotel. 

Eenmaal weer in hotel gaan we Roulette spelen, $60,- ingezet en $ 20,-verloren 😞 Ik mocht niet meer verder spelen van Freddy. 😆

Tegen de avond lopen we nog even de Strip op en gaan we naar de oude Strip van Downtown Las Vegas bij Fremont Street met de “The Fremont Experience” een lichtshow, elk uur een ander nummer. Vandaag weer 8,5 km gelopen. We gaan nog even naar de Walmart voor o.a. ontbijt morgen en dan gaan we slapen.

Reacties

Annemarie 15-08-2022 21:29 {{button-65635}}

En heeft het daar hard geregend of viel het mee?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan