6. Route 66

Door Marjolein.ti - 14-08-2022 16:56

We rijden rond 8 AM weg vanuit LA, maar gaan eerst nog even naar de Starbucks voor een smoothie voor onderweg en tanken. De V6 motor die in de Dodge ligt, zuipt wel veel benzine. 3/4e tank is $80,-. We rijden vandaag naar de andere staat, Nevada; naar Las Vegas, 5 uur rijden, via de Route 66 door de Mojave woestijn met stops onderweg. 

Tussen Victorville en Barstow komen we bij Elmer’s Bottle Tree Ranch aan de Route 66. Een bos flessen aan metalen palen. Het ziet er verlaten uit, maar het is wel open. Er staat een tip box voor donaties. Freddy kan voor het eerst z’n drone de lucht in gooien, op veel gebieden in Amerika is het verboden. Hier niet.

Even later komen we langs Barstow station, een oude wagon waar een souvenirshop in zit, en wat eet tentjes.

Het is rond 11 als we bij Peggy’s Sue’s 50’s dinner komen en gaan daar iets eten. Ik bestel de Sherrif John Sandwich en Freddy de Audrey Hepburn Sandwich.

We rijden 2 uur door de Mojave woenstijn naar Calico, Ghost town. Erg toeristisch, de moeite niet. We rijden naar Pioneer Saloon en komen rond 5 PM aan. Ze zijn zich aan het klaarmaken voor live muziek. We zijn te moe zijn om in Las Vegas op zoek te gaan naar een plek om te eten, dus we eten hier wat.

We rijden nog verder en komen bij de Seven Magic Mountains waar aan gewerkt word.

Eenmaal bij ons hotel in Las Vegas slapen wij in het “New York - New York hotel” op de Vegas Strip. We checken in en krijgen een kamer upgrade met uitzicht over de achtbaan en de Strip. We gaan nog ‘even’ de Strip op en lopen 8,5 km. Doodmoe komen we aan bij hotel en gaan slapen.

Reacties

Annemarie 14-08-2022 19:02 {{button-65582}}

Wat rijden jullie veel zeg maar Supermooi allemaal 💋💋💋
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan