4. Pismo Beach

Door Marjolein.ti - 12-08-2022 06:03

We checken uit om 9 AM bij ons hotel in Monterey. We gaan naar Carmel by the Sea, klein dorpje met een Farmers Market en kleine (souvenirs) winkeltjes. We lopen het dorpje door en halen bij de bakker broodjes en croissants en gaan verder.

We gaan naar Point Lobos State Park, $10,- entree, waar ze maar 150 auto’s per dag toe laten. We hebben geluk, ze doen net na een paar auto’s achter ons het hek dicht. We stoppen o.a. bij China Cove en Bird Island.

Tegen de middag volgen we de Pafic Coast Highway 200 km, met o.a. de Hurricane Point view en natuurlijk de Big Sur Bridge. Onderweg zie ik iets in de verte wat op rotsen op het strand lijkt, maar het beweegt. We draaien om en er liggen zeehonden op het strand en en zeekow in het water.

We komen per toeval nog een verborgen pareltje tegen. Er staat geen viewpoint bij, maar na een stijle weg beneden staat er een bankje die uitzicht geeft op de kust, Highway 1 en de enorme hoeveelheid vetplanten.

Om 5 PM checken we in bij ons hotel “Quality Inn” bij Pismo Beach.

We eten bij Saloon F.MCLintocks met live muziek waar veel locals eten. We gaan nog even naar de Walmart en de Californië fresh Market en gaan vroeg slapen.

Reacties

Annemarie 12-08-2022 10:26 {{button-65481}}

Mooi daar.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan