1. AMS - SFO

Door Marjolein.ti - 09-08-2022 04:12

We vliegen vanuit Schiphol met KLM om 10.40 u naar de Int. Airport van San Francisco. De drukte viel redelijk mee. We hebben er uiteindelijk 2,5 u over gedaan. Bijna de hele vlucht hebben we geslapen. 

Door het tijdverschil van -9 u en de vlucht van 10 uur, komen we begin van de middag aan. Eenmaal in San Francisco ging alles redelijk snel. 

We nemen een taxi vanuit de airport naar ons hotel: “Days Inn by Wyndham” op Lombard Street. Half uurtje rijden, de rit was $60,- maar om met koffers en handbagage het openbaar vervoer in te gaan, is niet echt fijn. Bij het hotel aangekomen moeten we nog een uur wachten om in te checken, onze koffers mochten we niet daar afgeven, dus naar een café om de hoek. Na dat uur checken we in en krijgen we een schone kamer met 2 grote bedden. 

We eten bij Mels Drive inn, een jaren 50/60 style dinner café met jukeboxen aan tafels; ook op Lombard Street. Het is inmiddels 5 PM en we lopen 2 km naar de jachthaven, in de verte zien we de Golden Gate Bridge en Alcatraz. De een na 't andere mooie huis komen we onderweg tegen. We lopen terug naar ons hotel, en gaan vroeg slapen. 

Reacties

Marian 11-08-2022 11:28 {{button-65427}}

Wauw wat hebben jullie al veeeeel gezien. Echt heel indrukwekkend. Leuuuk. Veel plezier nog.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan