De camper ophalen.

Door Rondreis VS & Canada door de 'van Maurikies' - 04-08-2019 15:40

Zaterdag 3 augustus. Gisteren was een hele lange dag; gelukkig hebben we met z’n allen prima geslapen en na een typisch Amerikaans ontbijt, in zo’n typisch Amerikaans restaurant werden wij opgehaald door het camper verhuurbedrijf. Eigenlijk het minst leuke deel van de vakantie. Eerst allerlei formulieren invullen, de camper inspecteren, koffers uitpakken en bij de plaatselijke Wallmart (een hele grote supermarkt) de eerste boodschappen doen. Struinend door deze giga winkel loop je ook al snel langs de afdeling waar je zomaar, hele gevaarlijk uitziende wapens, kunt kopen. In het echt zien deze er nog indrukwekkender uit!!  Je realiseert je dan dat schietpartijen zoals vandaag in Texas en Idaho alleen nog maar een gestoorde dader nodig hebben om ook hier weer her nieuws te bereiken. Gelukkig zitten wij hier ver vandaan maar wapens koop je hier dus overal! Met twee volle karren boodschappen terug naar de camper om vervolgens door te rijden naar de eerste (stads)camping RV Maple Grove! Een ritje van ongeveer een uur rijden richting het noorden.

De camper geparkeerd, de laatste spullen opgeruimd, een biertje gedronken.... en ook deze dag is alweer bijna voorbij. Wat dit soort vakanties ook zo leuk maakt is het camperen. De BBQ aan, stukje kip erop, aan een gammel tafeltje eten, heerlijk!

Zo’n eerste dag is het altijd weer even zoeken hoe alles werkt in de camper. De koelkast deed het nog niet goed en ook het gasfornuis werkte niet. Na veel zoeken bleek de gaskraan nog dicht te staan😳😳. De jetlag laat zich wel weer gelden, het is 22.00 uur, we gaan slapen😴

Reacties

Monique 04-08-2019 15:50 {{button-59309}}

Trusten 😘

M. H. Ligthart 04-08-2019 16:16 {{button-59311}}

Lekker slapen, morgen gezond weer op.
Wil je Yvanka ook op je verzendlijst plaatsen? Deze stuur ik wel door!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan