Ons Miami avontuur

Door Lotte - 06-08-2018 19:05

Terwijl ik dit schrijf zitten we te wachten op ons eten bij een diner/bar genaamd Friday's onder ons hotel. Hierna gaan we onze langste route beginnen: Key West. 

 

Vanmorgen zijn we naar het strand geweest aangezien we er gisteren niet aan toe gekomen zijn. Viel even tegen eerst, bakken en bakken met zeewier. Na een stukje langs t strand gelopen te hebben kwamen we een schoner stuk tegen en zijn we de zee in geweest. Daarna even in de zon gelegen en toen gedouched en onze spullen gepakt.

 

Gisteren hebben we eerst een ochtendduik genomen in t zwembad op t dak van ons hotel. Daarna hebben we ontbeten aan Oceans Drive (duur!!). Was niet heel bijzonder. Even leuk fotootje geschoten op Art Deco District. Ik had gelezen dat er in Hollywood (ligt iets boven Miami) een autoshow was. Deze is overigens elke eerste zondag van de maand. Daar zijn we naar toe gereden. Was erg gaaf! Van Mustangs tot Chevy's naar Dodge's en echte klassiekers. Foto's durem lang om hier te uploaden dus die komen later. Op Ocean's drive rijden deze dikke bakken trouwens continue. Samen met RAM en Ford jeeps. 

Na de show zijn we naar Bayside Marketplace gereden om daar om een 1,5 uur durende cruise te gaan, huizen van rijke mensen te kijken. Wat een kasten staan hier, echt niet te zuinig. Voor de cruise en na de cruise hebben we door de winkeltje gestruind. Veel drukte, maar niet te druk. Kaartjes gekocht via Groupon! Zeker een aanrader om van te voren al aan te melden daarvoor. Normale prijs was 28 dollar pp. Met actie van Groupon 32 dollar en met extra actie 50% korting hebben we nu maar 16 dollar betaald. Betalen gaat via Paypall of Creditcard.

Over parkeren gesproken, verdiep je er van te voren even in, de gewone parkeerplaatsen kosten klauwen met geld. Staan langs de kant ook kant ook mensen met vlaggen en borden, hebben we nu 2 keer gedaan. Bij t hotel hebben we 20 dollar bespaard en bij Bayside 18 dollar.

Om half 9 waren we bij t hotel, even opgefrist en zijn we gaan eten bij 11th Street Diner. Was stukje lopen, van 5th street naar 11th street maar was de moeite waard. Erg gaaf restaurant om te zien, echt een ouderwetse American Diner. Zo'n blikken caravan met echt van die typische leren bankjes en barkrukken. Doet me echt denken aan Grease ofzo. Rond 11 uur uur terug in hotel en mijn virige berichtje getypt. Dit met knikkenbollen van de vermoeidheid, vandaar dit bericht een dag later.

 

Het eten en koffie zijn oo, wij gaan vertrekken!

Reacties

Linda 06-08-2018 19:17 {{button-54207}}

Leuk verhaal Lot! 😃

Opa 06-08-2018 22:22 {{button-54221}}

Bedankt voor je berichtje. We kijken uit naar de volgende.
Mooie tijd daar
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan