Lang gewacht en bijna op weg

Door Dien en Ruud - 31-03-2018 13:36

 

Voorinformatie

Wij, Dien en Ruud hebben in 1965 na 1 1/2 jaar gewoond en gewerkt  in Newark, N.J., deze route als onderdeel van een rondreis door de US met onze VW en tentje gemaakt in 6 weken. We kregen zin om een deel van deze tocht in tegengestelde richting met een camper te maken. Daarom hebben we besloten om direct na ons winterverblijf in Oostenrijk de overtocht te maken en gebruik te maken van de wegbreng mogelijkheid. 
We zijn benieuwd hoe het  camperen zal bevallen in vergelijking tot het kamperen met een tent, of caravan

 

VOORPRET
Vanaf de boeking hebben we met tussenpozen gewerkt aan de planning van de route. Ook een paar wijzigingen aangebracht, omdat we meer tijd in de parken willen doorbrengen, dan aan de tocht ernaartoe willen besteden.
Maar met de gegevens via Tioga handleidingen en telefonische ondersteuning kwamen we een heel eind, maar ook na een gesprek met een mede wintercampeerder hier in Oostenrijk, kregen we de zaken op de rails.
Relatief veel tijd besteed aan het zoeken naar navigatie mogelijkheden en alternatieven voor WiFi.

Op zaterdag 24 maart hebben we een voorlichtingsbijnkomst in Zwolle bijgewoond, waar we ook nog een blik konden werpen in een mogelijke camper. Alleen weten we nog niet hoe groot onze camper is, die we krijgen toebedeeld. De bijgevoegde foto geeft een kleine indruk. Een dia presentatie en video hebben ons doen besluiten op de geplande route aan te passen. 

Als jullie een indruk willen hebben van de schoonheid die we in de parken tegenkomen, dan kun je op You-tube zoeken naar “Mighty 5 national parks” we hopen ze zeker allemaal en nog meer te kunnen bezoeken. Maar ook het weer moet dan meezitten.

De laatste dagen voor vertrek nog allerlei acties ondernomen om de reisverslagen en de voorbereidingen daartoe, via deze digitale weg zo gladjes als mogelijk bij jullie te krijgen. Je moet echt digitale studies hebben afgerond om straks via de verslagen jullie op de hoogte te houden.

Als klopt wat ik doorkreeg van Tioga dan moet de link hieronder een indruk geven van de geplande route. Maar we weten nu al, dat we zeker af en toe van de geplande route of verblijfstijd zullen afwijken.

Sommige zaken zijn voorgebakken in de mails en kan ik niet  veranderen.

LINK:  https://tiogatours.nl/routeplanner/camper/view/420694/01aa458f/

Reacties

Harry & Henny 01-04-2018 09:23 {{button-50484}}

Ruud & Dien , een hele fijne , mooie en veilige en reis gewenst . Kom allebei weer heel en gezond terug.

Frederique 01-04-2018 15:21 {{button-50488}}

Heel veel plezier!!!
kusjes fre

Frans van der Stigchel 01-04-2018 22:24 {{button-50490}}

Route 66 in omgekeerde volgorde. Dat wordt dus route 99. (het lijkt de AH reclame wel)
Heel veel plezier en graag veilig terug.
Heb al eerder aangegeven dat ik zeer benieuwd ben naar jullie bevindingen van de US nu ten opzichte van 50 jaar geleden. Verwacht daar zeker iets van te horen.
Speeding kost veel geld. Je zult beslist niet de eerste zijn als je op een stille weg je snelheid gemeten wordt door een vliegtuigje of een chopper.
Have fun Dien en Ruud!

Monique 02-04-2018 13:43 {{button-50491}}

Enjoy!! And save trip!
Het ziet er fantastisch uit!
X

Alie en hans 04-04-2018 19:53 {{button-50517}}

Fijne reis. We gaan jullie volgen. Gaan dus een beetje alle avonturen meebeleven.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan