Kodachrome state park

Door Dien en Ruud - 20-04-2018 02:31

en zo zijn er nog 66

 

19 april,

Vandaag een rustige dag, zoals gisteren aangegeven. Het is bewolkt maar niet koud. Op ons gemak naar Kodachrome State Park gereden. Het was zoals we hadden gelezen, na de Bryce minder mooi. Maar het lag dicht bij en je kan wel aan het rijden blijven. Het park staat bekend om zijn rotspilaren, door de Amerikanen schoorstenen genoemd. Wij vinden dat we het oneerbiedig “lullo’s mogen noemen. Beoordeel zelf maar. Als je dit park eerst zou doen en dan de Bryce is er niets    mis mee. Het werd zelfs even warm en de jas in de camper gelegd. De beloofde sneeuw is een dagje opgeschoven en komt morgen. Daar waar geen sneeuw valt, is er kans op regen. Er komen boven de bergen donkere wolken opzetten. We gaan de routes voor de komende dagen bekijken en hopen dat Page ons brengt wat de informatie op Google ons belooft.

Alle overnachtingen voor de resterende tijd zijn geregeld. De laatste (zondag) buiten Las Vegas is in een State park bij een meer. 

Ik zal als aanvulling ook nog een paar foto’s van de Bryce meesturen. Sorry, ik heb een enkele keer dubbele foto’s geladen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan