Dag 5, 6 en 7: Miami Beach.

Door - 23-07-2016 16:34

De komende dagen zal in het teken staan van het bezoeken van de conferentie en het verder ontdekken van Miami Beach. Het hotel Miami Beach Resort & Spa is gelegen op de Collins Avenue en bevindt zich wat meer in het noorden van Miami Beach. Het hotel is direct gelegen aan het strand en van alle luxe voorzien waaronder een zwembad, fitnesszaal en sauna. Dit gebied is wat rustiger dan de drukke oceandrive. Deze drie dagen hadden wij de auto nog in ons bezit die doormiddel van valetparking voor 32 dollar per dag/nacht geparkeerd stond. Door het aangegeven telefoonnummer te bellen staat de auto voor het hotel gereed als je deze nodig hebt, een hele luxe dus! Omdat het parkeren in de hotels maar ook downtown Miami vrij prijzig is zou ik aanraden om ook gebruik te maken van andere mogelijkheden. Openbaar vervoer is een optie, maar hier is wel sprake van een lange reistijd. Daarnaast kan je gebruik maken van een taxi of zoals veel inwoners uit Miami doen met de app Uber. Hier kan je voor redelijke prijzen makkelijk van plek naar plek komen. Er is echter wel een werkende internetverbinding voor nodig.

De wijk Wynwood is een wijk die in opkomst is. De wijk is populair geworden onder kunstenaars en wordt gekenmerkt door verschillende kunstwerken die op de muren zijn aangebracht. Daarnaast zijn er vele restaurantjes en barretjes te vinden. Helaas hebben wij de wijk alleen vanuit de auto bekeken en niet de mogelijkheid gehad om er door heen te wandelen.

Brickle is ook een wijk in opkomst waar veel hoogbouw is en ook veel wolkenkrabbers worden bijgebouwd. Ook zijn er vele barren, restaurants en clubs te vinden. Een leuke bar die wij bezocht hebben was Blackbird, erg bekend onder de studenten, maar ook de club Blue Martini. Hier werd live muziek gespeeld, gedanst en de Blue Martini Cocktail is ook zeker de moeite waard!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan